ona już wisi od wielu tygodni, nie ma grzania
Printable View
ona już wisi od wielu tygodni, nie ma grzania
Jak coś to mam nową z Q z grzaniem do sprzedania
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] wiem że zamieszanie jest w kwestiach cen w ASO ale jesteś w stanie zorientować się jaka byłaby cena nowej kierownicy z polifta, funkcją grzania?
tak, z tego co kiedyś sprawdzałem ceny w ePerze (czyli orientacyjne, nigdy nie wyceniałem bo nie było potrzeby zawracać głowę dostawcy), za samą bazę było ok 850EUR prawie niezależnie czy to kiera zwykła bieda czy Q alcantara/carbon, do tego wsparcie przycisku start chyba ok 80zł, przednia maskownica ok 400 no i przyciski + wiazka też robiło kolejnych ileś stów - EUR1000 na końcu wychodziło lekko.
U Lio chyba EUR500+wysyłka, nie wiem skąd on to ma że za tyle z zarobkiem może sprzedawać.
piszemy o wiązce kiery, nie o teśmie-zwijaku bo o tym chyba Ty piszesz? przy okazji sprawdziłem - wiązka jest z korpusem - taki gratis - i tak w FCA baza kosztuje mega kasę.
BTW, też mam ileśtam nowych i używanych zwijaczy na stanie, większość z grzaniem jakby ktoś potrzebował. EU i USA. do tego trochę innych gratów typu nowe łopatki, nowe/używane manetki Giulia/Stelvio, kierownica Q skóra z grzaniem (używka, czerwona nić/START), kamera LDW Giulia, przełącznik świateł 25W z regulacją poziomu, liczniki 2.0 7" Giulia nowe, liczniki 2.2 7" Stelvio używki, przyciski ACC G i S, czerwone start, obudowy kolumny kierownicy pod łopatki, DNARace, święty Gral (nie do kupienia w FCA - permanentny brak na stanie w FCA): hub z z opcją Android Auto/Carplay z 2 USB, panele alu tunel/klapka/listwa deski Alu dla Stelvio, panel klimy z grzaniami foteli/kiery, kamera cofania G + wiązka z kompatybilną wtyczką, lampy tył G EU (z mojej używki) i pewnie trochę jeszcze innych drobiazgów typu różne spinki/kołki, zaślepki na nakrętkę kol.kierownicy - chętnie przeczyszczę regały skoro zdecydowałem wygasić jednak warsztat (brak czasu) a ze względu na to, że dział dostaw FCA w Turynie to burdel i organizacja krzak, to nie zamierzam na sklepie oferować i się z nimi co chwilę użerać. w razie czego proszę o kontakt na maila (garage (at) stuff4car . com).
Nikt nie chce kiery z polifta ? Mogę zrobić naprawdę dobrą cenę jakiej u lio nie dostaniecie.
1500 z wysyłka. Taniej niż u lio, lio liczy 410e z wysyłka i kurs z PayPal 4.6pln... https://www.forum.alfaholicy.org/ima...2021/01/46.jpg
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka