To chyba ja :P Również pozdrawiam
Printable View
witam! musze sie podzielić pewnym spostrzeżeniem dość miłym w moim odczuciu. W niedziele jechałem do krynicy zdrój w jedną stronę z biłgoraja przez leżajsk - sokołów - rzeszów - debicę - pilzno - tarnów - wojnicz - nowy sącz, i tego samego dnia pare godzin później z powrotem z krynicy dla odmiany przez grybów - gorlice - jasło - pilzno - dębicę - rzeszów - łańcut - leżajsk - biłgo. Do czego zmierzam... tyle co widziałem po drodze 156 i 147 (a i jedna 159 -radiowóz :) ) to w życiu nigdy na trasie takiego nagromadzenia alf nie widziałem. Fajnie, zaryzykowałbym stwierdzenie ze passatów B5 mniej mijałem niż AR hehehe. No ja niestety nie jechałem swoją 156 tylko kumpla picasso. Niemniej jednak wszystkich którzy byli na tej trasie miedzy 6:00 - 9:30 i 16:00 - 20:00 serdecznie pozdrawiam :D
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki granatowej 147 na klubowych ramkach, która przed chwilą wyjeżdżała z parkingu obok biedronki/poczty na Solarza
Pozdrawiam kierowcę AR 156 czerwonej na wylocie z Bychawy w kierunku Lublina, odmachane :)
Pozdro dla kierowcy AR 156 mijanej dzisiaj w Nisku ok. 9:40. Było machane.
PS zmień sobie kolego żarówkę w prawym reflektorze, bo nie świeci.
Pozdrowienie dla kierownika srebrnej 156 RDE (nie pamietam jak dalej ale chyba 91M9?) stojącej w Dębicy na Sienkiewicza na parkingu od strony żłobka.
Było to dwa dni temu.
Dzisiaj dwie klubowe alfy spotkałem. Srebrna 147 na parkingu pod Galerią Rzeszów i ciemna 156 FL na langiewicza, tuż przy obwodnicy.
Także pozdrawiam :)
a mnie w niedziele na autobahnie przed Dreznem mijala srebrna 156 RDE ale chyba bez ramek