możliwe że ten diler prowadzi biznesa na gocławiu (ostrobramska)? bo własnie lata mi nad głową ? może sie powołam na twoje znajomości i zapodam nową betę......
Printable View
Konkretnie dostałem 15,2% na nowe auto, nie widzialem na oczy sprzedawcy, internet i telefon działał. W salonie bylem raz :-) i to na mnie wrażenie zrobiło, nowoczesny profesjonalizm i partnerstwo. Co do innych marek zobaczcie co się w tv reklamuje i tam nie kupujcie bo chcą naciagac. Giulietta wpadla mi w oko bo nie bylo juz dawno reklam.
Zgadza się ale co by nie mówić to nasz człowiek we fiacie ;)
Polecam wywiad z nim w TVN24 z Miecugowem, zdaje się Inny Punkt Widzenia czy jakoś tak - mega ciekawe. Okazuje się że człowiek zaprojektował obecne logo fiata, bryłę 500tki itp.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Ja podobnie jak dobryalf przez internet kontakt z trzema dilerami przez tydzień negocjacji cena lepsza niż obecnie na wyprzedaży rocznika
30 procent na burakowóz można było wyhaczyć w zeszłym roku. Oczywiście z placu nie z fabryki. Dresu i adidasków nie było w pakiecie, więc w zasadzie produkt niekompletny.
Wracając do tematu zakupu, jak wygląda cena przeglądów w ramach gwarancji? I czy jest różna w różnych ASO?
Pytałem w ASO i przegląd w ramach gwarancji to 800zł, różnie dla różnych ASO czyli może być drożej. Dla mnie to komplet filtrów i olej syntetyczny w tej cenie to bardzo drogo. Wiem że w tej cenie rzucą okiem na autko ale to i tak drogo.
Och, jej. To tzw. sarkazm i (auto)ironia. Nie wiem, czy jest sens rozwijać tę myśl.
Dodano po 3 minutes:
W Warszawie najtaniej znalazłem swego czasu za ok. 900, już nie pamiętam dokładnie. Ale ostatni robiłem we własnym zakresie, w sensie poza ASO, mówiąc co mają zrobić. Jeszcze świece dochodzą do tego (koło 200 zł w cenach "internetowych", ASO chyba liczy 75 za sztukę, albo tyle ile klient zniesie).