Czyja 156sw na ramkach która stała teraz niedaleko skrzyżowania orlickiego z nadrzeczną?
Printable View
Czyja 156sw na ramkach która stała teraz niedaleko skrzyżowania orlickiego z nadrzeczną?
Na Zachodzie bez zmian.
;)
Dziś to był całkiem przyjemny dzień w Kolonii,
poza wspaniałą katedrą i słodkim muzeum czekolady Lindta nad samym Renem,
po kilku AMG, nowej M5, i kilku Porsche
widziałem i słyszałem dwie F 360 i wspaniałą 458 Italię...
równie duże wrażenie robią liczne klasyki, E-type, corvette z lat 50-tych, vw karman - widzieć je na drodze to czysta przyjemność.
Pozdrawiam
Archi mam nadzieje że cos z tych przyjemności udokomentowales i podzielisz się wrażeniami po powrocie
Gliwice!!!!!! Widzę że temat alfisti coraz bardziej umiera, może wypadało by się chociaż raz w miesiącu spotkać. Co o tym spędzicie?
W Gliwicach coś cicho... chyba tylko kato zostają w czwartek...
Alfy aż tak się nie psują,
a u Ciebie akurat spoty są w każdym tygodniu,
A tak poważnie może faktycznie warto podjąć jeszcze jedną próbę spotkania, pogadania i poszukania pomysłu na jakąś aktywność gliwickich Alfisti,
już kilka razy o tym rozmawialiśmy, ale jak dotąd bez ciekawych efektów,
inna rzecz, że spotkania na parkingach przy marketach i podpieranie auta to na pewno nie moja "bajka"
Byłbym zapomniał - Ozi - gratulacje za Wyrazów
Pozdrawiam
Dzięki
A co do tematu spotkań to warto pogadać
+ 1 ode mnie :)
mnie już się znudziły pogaduszki na parkingu...tym bardziej, że pogoda coraz gorsza i marznięcie mnie nie bawi :P
tak obserwowałem, czy ktoś rzuci jakimś terminem, propozycją, spróbuje coś zorganizować ale ni widu, ni słychu :(
ja, jak zawsze chętnie przyjadę pokopcić moim kaszlokiem :D
pozdrawiam,
Adam
Witam ekipe. Dawno mnie tu nie było. Co tam słychać. Montujecie jakieś spotkanie. Ja też się chętnie dołączę jeśli mi tylko alfa odpali!!!!!!!!...
Diman Golfem jak cos przyjedz w koncu a nie Alfa ! Chcialbym sobie zdjecie przy nim zrobic :)