Z tyłu tak jak każde inne. Minusem jest brak stoperów, z tego co kojarzę ori też nie mają. Przez prawie 3 lata miałem klubowe beżowe i było OK. Na czwarty sezon bym wymienił.
Printable View
Z tyłu tak jak każde inne. Minusem jest brak stoperów, z tego co kojarzę ori też nie mają. Przez prawie 3 lata miałem klubowe beżowe i było OK. Na czwarty sezon bym wymienił.
Myślę że jeszcze jedną alternatywą na dobre dywaniki jest oferta tego samego producenta co forumowe, ale wersji LUX, wykonana z poliamidu. Wyższość tych dywaników w stosunku do PREMIUM:
Poliamid - jest włóknem bardziej wytrzymałym na ścieranie, jego konstrukcja ukrywa lepiej zabrudzenia od Polipropylenu, najpopularniejsze obecnie włókno, nowoczesne o najlepszych właściwościach trudno palności. Włókna są gładkie co ułatwia czyszczenie. Poliamid jest sprężysty i nie łamliwy co oznacza dla użytkownika że wykładzina poliamidowa nie odkształca się i nie ugniata.
Tylko cena też jest wyższa - 124 zł + wysyłka, ale raczej ku nim bym się bardziej skłaniał ;)
Mozesz wrzucic link do dywanikow ptemium Dzieki
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Duwaniki sa...efekt OK jakosc OK ale dodatkkwa lata pod stopami kierowcy jak w wiekszosci dywanikow - za nisko. Nie kazdy ma rozmiar stopy minimum 48, przeciez ledaaly naciska sie srodkjem stoly ewentualnie 3/4 a nie koncem palcow ehhh szkoda, bo dziura od puety pewnie bedzie wydarta akurat nad lata...:/
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Ja zamawialem dobry rok temu. Bez wzmocnienia dla kierowcy. Wszystkie jak nowe tylko kierowcy zniszczył (wytarl,oddusil) się już po miesiącu i tak wygląda cały czas. Stopery mają wszystkie dywaniki. Nic nie lata. Nawet te z tylu mają stopery Ale U mnie nikt dorosły tam nie jeździ tylko córka w foteliku więc ich nie zakładałem. Generalnie są fajne , ale ten od kierowcy mógł by być trochę mocniejszy.
Ja mam 1 komplet tych samych dywaników od 2011 roku. Jakość super. Dopiero na ten letni sezon kupię 2 na przod. Bo od kierowcy już jest miękki i wygnieciony. Jednak dziury nie ma. Powiem szczerze że jakościowo porównywalne z tymi z ASO
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Tylko Premium,ale gdzie dywan dla mojej Królewny 159?????Ja się pytam.
zamówione, zapłacone :). mam możliwość wyszycia własnych nadruków na dywanikach. Jak przyjdą to coś spróbuję na swoich. Dam znać jak wyszło, zawsze jakiś indiwidualny napis czy logo może kogoś zainteresuje.
Od jakiegoś czasu cisza, ja zamówiłem i zapłaciłem dopiero dzisiaj. Mam nadzieję, że szybko dołączy jeszcze kilka osób bym nie musiał czekać długo na przekazanie do realizacji i wysyłkę.