Ja myślałem, że to nowe audi a5 .......... dopiero doczytwszy okazuję się że to Kryśka
Printable View
Ja myślałem, że to nowe audi a5 .......... dopiero doczytwszy okazuję się że to Kryśka
Mi też się z Audi kojarzy. Nawet nie wiem czy to dobrze czy źle bo ostatnio design Audi jest naprawdę niezły.
Wysyłane z mojego Transformer Prime TF201 za pomocą Tapatalk 2
Na podobienstwo w jezdzie danym autem sklada sie wiele czynnikow. Charakterystyka silnika, zawieszenia, skrzyni biegow itd. Akurat te elementy sa prawie takie same w Insigni i 159... To sa odczucia subiektywne. Jezdze tez Passatem i tam jazda jest zupelnie inna niz w 159.
Ja nadal twierdze ze Insignia jest podobna pod wieloma wzgledami mechanicznymi do 159
Ale nie o tym ten watek...
Sent from my iPhone
Jezdzi się podobnie bo to sa dwa Ople ;)
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Wczoraj rozmawiałem z handlowcem u Dukiewicza i wspomniał coś o tym ze jeszcze w tym roku ma być następca 166, oparty na Gibli. Giulia ma być nie wiadomo kiedy ;P
- - - Updated - - -
Ej, nie no, to już herezje wypisujesz. Może i skrzynie i niektóre silniki te same ale cała reszta to inne auta.
- - - Updated - - -
Jak wyżej.
Role się odwróciły - kiedyś inne auta porównywało się do AR a teraz, jak AR nie istnieje na rynku to normalne że ich każde nowe auto (o ile powstanie :) ) będzie porównywane do konkurencji, to cała różnica. Jeśli sweterek nie kłamie a Alfa zaczęła by robić zajefajne auta to za kilkanaście lat być może znowu to innych będą przyrównywać do AR.
Design to akurat jest dziedzina, która się trochę wymyka takim porównaniom :). Patrz np. Ssang Yong Rodius - czy ktoś to do czegoś porównywał? :D Chociaż to oczywiście przegięcie w drugą stronę...