co polecicie na głębokie rysy (do blachy)? czy jest szansa jakoś je wypełnić nie pozostawiając śladu? oczywiście pomijając lakierowanie całych elementów
Printable View
co polecicie na głębokie rysy (do blachy)? czy jest szansa jakoś je wypełnić nie pozostawiając śladu? oczywiście pomijając lakierowanie całych elementów
no a jak ja maksymalnie zamaskować? rysa przez bok samochodu po kluczu...
Podjedz do lakiernika niech obejrzy, to nie jest temat do detailingu, taniej wyjdzie pomalowanie elementu niż ręczne wypełnianie braków a i tak nie osiągniesz tego samego efektu. Jesli nie chcesz malować, to trzeba złagodzić krawędzie jak juz kolega wspomniał a potem zgodnie z procesem..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Wykałaczki w dłoń i jazda z zaprawkami. Potem polerka.
Możecie się rozpisać trochę bardziej o wnętrzu waszych aut jakieś ciekawe foty, efekty czym pielęgnujecie plastyki wewnątrz?
Ależ proszę bardzo.
Plastiki czyścimy delikatnym APC, pędzelkiem w trudno dostępnych miejscach, wybieramy mikrofibra, ja potem przecieram wilgotna fibra, żeby dodatkowo wytrzeć potem jakiś dressing. Ja używam PB natural look ( efekt satyny). Ale produktów jest dużo.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Ja także po czyszczeniu APC (jak wyżej) używam PoorBoy's Natural Look.
Planuję jednak zakup Shiny Garage Apple Dresing - ma lepszą cenę i wygląda równie zachęcająco (no i jest polski).
Fakt SG zasługuje na uwagę różnymi produktami. SG ma jeszcze bardziej matowy wygląd ( niektórzy właśnie taki wola). NL kupowałem dość dawno i nie pamiętam nawet czy SG miało swojego przedstawiciela.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2