Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze Azzurro Fantasia na klubowych ramkach z którym mijałem się dziś ok 9.30 pod Fasion Hausem w Sosnowcu. Łapki były. Pozdro
Printable View
Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze Azzurro Fantasia na klubowych ramkach z którym mijałem się dziś ok 9.30 pod Fasion Hausem w Sosnowcu. Łapki były. Pozdro
Dzięki :) Pozdrawiam również serdecznie! :)
Pozdrawiam również wszystkie inne Alfy spotkane dzisiaj :) Przepraszam ale już nie pamiętam dokładnie gdzie kogo mijałem bo cały dzień jeździłem dzisiaj :D Ale na samym końcu mijałem GTV, jadąc z Bytomia i pomrugane było i pomachane - Kudłaty Bytom, to Ty byłeś? :D
Pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianego dzisiaj około 12:30 przy tesco w Chrzanowie ;) Pomachane, Odmachane :D
A także dla srebrnej 156 SW na klubowych ramkach zaparkowanej przy 44 w Bieruniu około 14:30-15:00 :D
Pozrawiam kierowniczkę która wyprzedziła mnoie na drodze KATOWICE WARSZAWA
\
ja pozdrawiam kierowce 166 braz/szampan jechalem 1 auto za nim w Tychach od Szpitala Wojewódzkiego w strone budowlanych :P okl. godz 16 ;)
ekstra Alfa 147 t kierowniczka
:)
---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
oczywiście ta któa wyprzwdziła mnie
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW spotkanej koło sarniego stoku około 18:20... Nie zdążyłem zareagować:)
zdro dla kacpra ktory znow mnie w robocie strabil;p
Pozdrawiam kierownika i pasażera ciemnej 156 SW widzianego w piątek krótko po szesnastej na ul.Mikołajczyka w Krakowie.
Jak i 147 KPR z którą co jakiś czas zdarza mi się mijać w okolicach mostka w Batowicach.
pozdrowienia dla kierowcy 156 SW na naszych ramkach rej KOL widziana dwa razy o ok. 18 w czwartek i piątek na murckowskiej :)
Pozdrowienia dla Alfaholika, który dzisiaj po 15:00 na parkingu Tesco w Rybniku, zostawił klubową wizytówkę za wycieraczką :) Siadam, chce przekręcać kluczyk, patrzę...a tu niespodzianka, bardzo miło się zaskoczyłem! Brat wtedy: "Widzę że, wirus sięga wszędzie" ;) Przyznać się, któż to..?
pozdro dla kierownika srebrnej 156 SW mijanego przed chwilą na drodze z Kostuchny na Murcki oraz podziękowania dla Maryszkensa za odwóz pod Tauzen jednak lepiej sie w 2 jedzie Pozdro :D
No dobra bez bicia sie przyznaje, że to ja:)A było to pod MM. Byłem po piekarnik... bo stary sie wysr***ł akurat w niedziele:) Masz szczęscie bo miałem jedną wizytówke w portfelu. Stałem praktycznie naprzeciwko twojej czerwonej (swoją drogą masz nowy lakier, taki błyszczacy i wyglądający jak nówka?). Stałem tam 156sw przed liftem kolor grafitowy tablice swd.
pozdro
No lakier nie jest fabryczyny, daje po oczach...a jak sie wypucuje to hoho! Chyba minelismy sie, bo zwykle rozgladam sie za Alfami :)
Swoja droga ciekawi mnie ktory z Alfistow pracuje w Tenneco w Rybniku. Czasem widuje tam klubowa 156 SW na tabl. SWD
pozdrowionka dla ciemnej ( chyba czarna ) 147 , którą prawie codziennie rano 5:45 mijam w Czechowicach na przejeździe kolejowym na Bestwine . muszę zobaczyć dokładnie blachy , może jutro .
Pozdrawiam kierownika jasnej 147 przed chwila lapki były na wielickiej w Krakowie :) ja siedziałem jako pasażer a kolega prowadził moją włoszkę :)
pozdrowienia dla srebrnej 147 widzianej wczoraj ok godz. 15 za Krakowem w kierunku Olkusza - łapki były ;) i pozdro dla kolejnej 147, tym razem ciemniej po FL widzianej na ul. Prądnickiej - również były łapki :)
Pozdrowienia dla kolegi od srebrnej 145 na klubowych ramkach, którą zawsze w weekend muszę ostrożnie mijać w Zabrzu na Gogolińskiego :D
pozdrowienia dla kierownika srebnej 156 mijanej dziś na ul. Konopnickiej ok 14:30. łapki byly :)
Pozdrawiam kierowcę oramkowanej srebrnej Alfy 166 nr. SG ... z którym mijałem się dzisiaj ok. 15 na Strzelców Bytomskich w Bytomiu, na wysokości szpitala górniczego. Były łapki i światełka :).
Pozdrowienia dla czerwonej/bordowej 147 wyprzedzanej dziś na trasie Pszczyna - Tychy, koleżanka bez ramek ale pomrugane było...
Pozdrawiam srebrną 156 na klubowych ramkach SBI widzianą na parkingu Focus'a ok 18. Chciałem zostawić klubową wizytówkę, ale nie było gdzie zaparkować i pojechałem piętro wyżej.
Pozdrawiam kolegę Ralpha spotkanego dziś pod delikatesami w Ornontowicach ;) Zacna Bella. Ładne skóry masz w środku :P
Pozdrawiam kolegę który "natrąbił" :-) na mnie przy wyjeździe z BP w Gliwicach przy skrzyżowaniu ul.Rybnickiej i ul.Żwirki i Wigury. Kolega chyba SGL blachy miał i rameczki klubowe...Pozdrawiam i do zobaczenia na Gliwickich drogach ;-)
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 147 z uszkodzonymi drzwiami kierowcy na numerach SZY. alfa stała w pszczynie przy placu budowy nowych hal Henryka Kani. i byla na klubowych ramkach. przyznawac sie kogo to??
wczoraj w kato ok 13 naprzeciw głównego wejścia na wesołe miasteczko spotkana została zielona 147 bez ramek ;) pozdrawiam jeszcze raz mam nadzieję że łapka została zauważona.
a ja pozdrawiam właściciela alfy zaparkowanej na opolskiej w jastrzębiu 156 2,4 z ramkami klubowymi sjz 3c...:)
ak dokładnie taki kolor. tablice o ile pamietam SI
pozdrawiam kolege w polarku przechodzącego wczoraj przez parking przy auchan mikołow ,przyglądającego sie jak męcze sie z wymianą mech wycieraczek,pochodził ,pochodził i odjechał........VW