Nie napisałeś tylko cały czas w tym wątku ktoś to sugeruje i pod Twoją wypowiedzią postanowiłem o tym napisać :)
btw Zobacz od którego roku jest produkowane Ghibli i ile jest warte używane. Myślę, że dlatego możesz widzieć ich więcej :)
Jeśli chodzi o Ghibli to polecam obejrzeć ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=nOZnqnB6xDo
Z drugiej strony ja widziałem raz Ghibli w Warszawie a Giulię widzę co klika dni. I o czym to świadczy? :D Mogę robić foty.
Jak już mówiłem wcześniej nie interesuje mnie sprzedaż Giulii (a powinna :D) tylko jak się prowadzi i jak wygląda. ale jak chcecie to mogę w przyszłym tygodniu podać szczegółowe dane.
Co do czasu na Nurburingu to owszem znam osobiście 2 osoby, które skłoniły się do kupna Giulii (a było je stać na BMW) po tej wiadomości i kupiły Veloce i Super czyli jak to nazwałeś "cywilne". Dlatego też, że silnik to nie wszystko a zawieszenie w Q i "cywilnej" jest praktycznie takie samo.
Podsumowując z Alfą nie jest tak, źle a nawet jest bardzo dobrze biorąc pod ostatni okres.