Brak przedniego loga alfa romeo.Brak naklejek na przednich błotnikach.W 2007r chyba wszystkie 2.4 mialy oznaczenie na klapie na tyle.Teraz policz sobie ile musiał dać za to auto ze cena to tylko 22tys zł Po drodze jest akcyza 18%
Printable View
Witam,
noszę się z zamiarem zmiany Puga na 159. Żona użytkuje Crome z motorkiem 1,9 150km i pasuje mi ten silniczek a że wolę siedzieć w aucie nisko i zawsze marzyła mi się Alfa mam okazję spełnić to marzenie.
Pomóżcie w ocenie 2 autek może ktoś oglądał
Alfa czarna 159 w komisie Dudki 4a - Kutno nr ogłoszenia OTOMOTO 6004041027
i druga
czerwona z Włoszcowej nr ogłoszenia OTOMOTO 6003164185
może ktoś pomoże bo nie mogę wkleić linków
Z góry dziękuję
Możesz wrzucić numer ogłoszenia albo link, tylko w środek wstaw gdzieś spację.
Ino w 159 się jakoś nisko nie siedzi moim zdaniem. Chyba że wersja z elektrycznymi fotelami jest 'wyższa' pod tyłkiem niż zwykłe fotele.
W 159 siedzi się wyżej niż w 156.Każdy kto wsiada£ do mojej 159 twierdził ze pozycja za kierownicą jest wysoka mimo iż fotel był opuszczony maksymalnie w dół.Ale to nie bmw zeby smarować dupą po asfalcie.
Z regulacją pochyłu siedziska
można złapać kompromis.
Wysłane z Nokii 3310
ale ja porównuję do Cromy w której siedzi się bardzo wysoko, zdecydowanie preferuję jazdę fotel w dół chociaż na długie trasy Croma daje dużo komfortu
Witam,
zainteresowany jestem autem wystawionym na sprzedaż niedaleko mnie:
nr ogłoszenia na otomoto to 6003941013.
Podany przez sprzedawcę VIN to: ZAR93900007094543
Jak dla mnie to się zgadza. Zamierzam jechać oglądać z mechanikiem i chyba z czujnikiem grubości blachy,
ale zanim zaangażuję ludzi w wycieczkę to chciałbym zapytać szanowne koleżeństwo, czy na Wasze oko
wszystko jest ok z tym pojazdem? Czy może ktoś już miał do czynienia z tym sprzedającym
lub nawet może z tym autem?
Z góry dziękuję za wszelkie rady i opinie.
Pozdrawiam,
p00lie