I generacja -aktualizacja mapy 1082.
Printable View
I generacja -aktualizacja mapy 1082.
W związku z tym iż, nie podawane są informacje co w danej wersji jest zmieniane, dodane, może sami użytkownicy będą zgłaszać "nowości" jakie zauważą.
1. pierwsza zmiana to w zakładce "ostatnie cele" oprócz opisu wyświetla się mapa.
Jak na razie w miarę regularnie aktualizują. Ściągam.
- - - Updated - - -
Hmmm aktualizacja map zmienia raczej same mapy, a nie opcje w menu. Od tego są aktualizacje infotainmentu/systemu.
Niestety nie jestem w stanie tego zweryfikować, bo ostatnio prócz Alfy jeżdzę masą aut innych marek (do Alfy zawsze wracam z dużą przyjemnością). Jesteś pewny, że zmieniła to aktualizacja mapy?
Inaczej bym nie pisał - bardzo często korzystam z nawigacji więc to "rzuciło się od razu w oczy".
Mapy, kolory, 3D, info i "praca" na nich to jest w aktualizacjach map.
Sprawdziłem dzisiaj u siebie, jeszcze przed wykonaniem aktualizacji mapy (czyli na mapie z września) na liście ostatnich celów podróży po prawej stronie wyświetlała się miniaturowa mapa.
Zaktualizowałem dopiero dzisiaj, przed aktualizacją nie sprawdzałem widoku ale po aktualizacji jest.
Natomiast zauważyłem, że sama aktualizacja trwała dość długo, nie mierzyłem czasu ale wydaje mi się, że dłużej niż zwykle.
Przed rozpoczęciem nie pokazało mi ile minut potrwa.