noo to parę osób będzie :) i pewnie będzie jak nigdy, a skończymy jak zawsze - w mc/kfc :D
Printable View
noo to parę osób będzie :) i pewnie będzie jak nigdy, a skończymy jak zawsze - w mc/kfc :D
bo wy tych wusztów jakoś nie lubicie :-(
ino same "jedzenie" z emce kejefsi itp
lipa
wuszcik z fojery abo ze grylla ( aniucha łoddawej !! ) to jest to co tygrysy lubią najbardziej
Lubiema, ale nom się smażyć nie chca...
Ja mam nowe alu, telefony, ale się dziś nie pochwalę, bo już popołudnie mam zajęte:D Next razem się postaram być:P
a mje nie będzie... kampanię mam wyborczą :D
Boćku pamiętam pamiętam :) Ty się ciesz że ten Jelcz przy parkowaniu Ci tego gryla nie zdeformował :P
qrcze moze w koncu i ja bym sie pojawił. Wyjątkowo jestem w krakowie....
A co będziemy robić ?? :D :D :D
mam sie umyć? :lol:
PS QUATRO PUSIIIIIIIIII !!
Na parking dotarłem niestety dopiero przed 20 (siła wyższa), znalazłem Wasze Belle na parkingu, napiszę więcej: nawet zaparkowałem przy nich. Wyczekałem się 20 minut i poszedłem do Reala kupić coś do picia. Wracam i widzę że nadal jesteście ale ani śladu po Was. Już prawie wyjeżdżałem z piętra gdy zauważyłem, że dwóch gości się kręci przy Waszych Bellach. Trzeba było działać, kto wie, może radio chcą skroić albo kołpaczek. Okazało się, że to forumowicze, serdecznie pozdrawiam z tego miejsca Samuela i (o ile dobrze kojarzę, jeśli nie to z góry przepraszam za poplątanie) Frapującego!
Mam nadzieję że na następny spot uda mi się dotrzeć na czas.Pozdrawiam