Daj maila na priv to ci prześlę
Printable View
Daj maila na priv to ci prześlę
Masz zapełnioną skrzynkę.
a ma ktos mape mocniejsza do 156 1.9 jtd 105km ?
up ma ktos jakas mape mocniejsza od sesji do cf2 jtd 105kuca?
witam czy posiada ktoś oryginalną mapę do 159 1.9 jtdm 8v 120km?
Witajcie. Potrzebuję oryginalnej mapy do Belli 156 2.4jtd 140km cf3 2001rok. Przedstawię wam sytuację. W mojej oryginalnej mapie było coś robione gdyż poprzedni właściciel powiedział że zdjęta jest odcinka paliwa i się kreci aż korba wyjdzie bokiem. Chcę podnieść moc więc chciałem zacząć od wgrania ori mapy w polecanym zakładzie. Koleś za 50zł wrzucił mi niby ori mape, ale dlaczego MES pokazuje 2006 rok? Według mnie wgrał gotowca. Teraz mam 2 wyjścia. Jechać do niego żeby wgrał mi moją poprzednią bo zgrał dla siebie albo zgrać od was i dać mu aby wgrał bo ja pojęcia nie mam jak się wgrywa i znów mu płacić, i jechać na podniesie mocy do Mirka. Czy nie robić nic z tym. Jechać na hamownie? Macie zdjęcia z MESA. Dzięki za pomoc. ;)
Załącznik 221047
skoro chciałeś ori to o jakim gotowcu piszesz? wiesz w ogóle o czym piszesz, czy coś dzwoni ale nie wiadomo w którym kościele i brak pewności czy to kościół?
Ktoś wgrał mu mapę mówiąc , że to oryginał a data programowania sterownika jest z 2006 roku w aucie z 2001 , więc trochę średni oryginał?
Dokładnie o to chodzi. Przedtem miałem coś majstrowane ale był 2001rok. A teraz ori mapa i 2006 gdzie auto z 2001?