co tu panuje taka cisza caly czas ??? nikt sie nic nie odzywa :P
Printable View
co tu panuje taka cisza caly czas ??? nikt sie nic nie odzywa :P
Może jakiś spocik ? :P
w sumie czemu nie pogoda coraz lepsza :) to mozna :)
Otóż to , tylko trzeba dopasować termin :D
Mi zawsze pasuje więc dogadajcie się a napewno się pojawię :)
Panowie jak byscie widzieli felgi w czarnej perle do mej belli ??
Spot ?:)- jak najbardziej jestem za . A teraz pozwolicie że podzielę się wrażeniami z wczorajszego wypadu . Postanowiłem przewietrzyć moje Dziewczyny oraz siebie i moją zajexxość :) zalałem parafiną zbiornik na full i udałem się na Słowację celem zakupu chmielowej płukanki do mojego organizmu tzn piva oraz zrobienie rekonesansu .
Plan przewidywał przekroczenie granicy w Chyżnem głębokie spenetrowanie słowackiej strefy przygranicznej z szczególnym, uwzględnieniem czy aby nasi południowi sąsiedzi nie mylą AR na polskich blachach z czołgami z białymi orłami na wieżach:).
Powrót do miejsca obok którego leży Kraków , Kłaj oraz Ujście Solne czyli Bochnia wytyczyłem poprzez Zakopane.
Pogoda nam wyjątkowo dopisała zaś po drodze miałem przyjemność minąć kilka AR i większa część albo odpowiedziała blindą bądź tez przyjaźnie pomachała.
Wniosek najważniejszy jeżeli będziecie jechać do Zakopanego zamiast katować nasze arystokratyczne zawieszenia pomiędzy Rabka a Zakopanym lepiej odbić w Zaborni na Hyżne , praktycznie ruch zerowy nawierzchnia godna naszych maszyn , no i widoki nieprzeciętne.
Był tez mały zgrzyt , w drodze powrotnej tuz przed Myślenicami busiarz włączał się do ruchu , tzn zaczął wykonywać manewr i po chwili przypomniał sobie żeby włączyć kierunkowskaz.
Skończyło się awaryjnym hamowaniem i uniknięciem głębokiej penetracji busa w prawdzie przeprosił ale miałem ochotę wyrwać mu serce , od dziś uważam że może jestem mocno zje...y ale oni są niezrównoważeni i stanowią zagrożenie dla reszty cywilizowanego świata.
"Jak Pan Bóg nie ma kogo czym pokarać to robi go kierowcą busa"
Pozdrawiam :)
No to kiedy jakiś spot ? Mi jest obojętne byle nie w weekend :D
Wycieczka widać przednia za tobą a relacja z niej trzyma w napięciu niczym dobry kryminał :D Musimy kiedyś w większym gronie zrobić sobie jakąś dłuższą wycieczkę aby pośmigać sobie w kolumnie na trasie. Co do tych felg to przeszukałem net i w twoim rozmiarze 5x108 czarną perłę znalazłem jedną w rozmiarze 18 cali http://allegro.pl/tomason-18-5x108-f...946142689.html i jedną 19 cali http://tablica.pl/oferta/felgi-styl-...tml#276572136a . Adoil dlaczego spot nie na weekend ? A sorry rozumiem , pewnie znów masz jakąś popijawę :P :D
noo bardzo ładnie zrozumiałeś :P