-
gadałem z dilerem który był sprzedał mnie mito kilka lat wstecz, sprzedaż strasznie nędzna rzecze diler, jeszcze namieszali z liftem i ci którzy optymistycznie zamawiali przedliftowe w płonnej nadziei na zbyt mają ciepło i muszą sprzedawać po kosztach, bo już moc promocji na poliftowe sztuki z 2013 i zaraz wejdą z promocjami na 2014, więc szansa na "dobry" zakup przedlifta w cenach wciąż za wysokich ale znacznie lżejszych niz oficialne, natomiast zbliża sie nieuchronnie czas gdy koledzy forumowicze "obkupieni" w 10,11 będą chcieli wyjść z zakupu swoich giuliett i mitt wieć będzie z czego wybierać na przełomie roku 14-15 i dalej, wiec mozna sie wstrzymać
-
A tak swoją drogą, zainspirowany powyższym....
Czy wszystkie gotowe Alfy, które dealerzy mają u siebie (na swoich placach), są zawarte w stock.alfaromeo.pl, czy jest sens napastować jakiegoś dealera w nadziei, że coś tam mu jeszcze innego zalega na placu? I czy ktoś negocjował ceny tych stockowych/placowych, czy one już są ostateczne-ostateczne?
-
aktualnie fiat w tej kategorii aut "premium compact" jednego przedstawiciela a w sumie tylko jeszcze mito i objazdowy cyrk zwany 4c, więc nie ma czym handlować, kredyty obrotowe kosztują a jak auto stoi 9-10 miesięcy na placu no to kosztuje dodatkowo, ceny z alfastocku są ofertowe, spokojnie możesz oczekiwać 1-3 tysie od tego w dół za polifta i 4-5 w dół za przedlifta od nieszczęśników którym sie nie udało przed wejsciem polifta opier----ć staruszki , wszystko od ciebie zależy, zapłacisz ile chcesz
-
Warto zamawiać dziś, lepiej poczekać do nowego roku? Jak to wygląda w Alfie? Chcę zakupić Julkę 1.4 MA TCT i zastanawiam się ile mogę ugrać na dzień dzisiejszy i czy warto czekać.
Kumpel z pracy był u Skody, z ulicy, wynegocjował 12% na cenie nowego Rapida + OC & AC na pierwszy rok gratis. Jest szansa na coś takiego w Alfie?
-
Masz fiata to nie czekaj i zapytaj czy obowiązuje jeszcze akcja promocyjna dla posiadaczy samochodów z grupy fiat - dostałem w jej ramach 13% rabatu.
-
Ta promocja dotyczy tych co w ostatnich bodajże 3 latach kupowali samochód
-
Nie prawda, bo ja kupiłem swoją byłą 147kę w 2009r. (używana).
-
Potwierdzam 5 lat się liczy
-
Jakie 5 lat? Liczyło się że byłem właścicielem samochodu z grupy fiata.
-
W ciagu ostatnich 5 lat i dalej ja uzytkujesz...promocja alfisti :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
A z ubezpieczeniem nie ma szans we wrocku by za free dostac po tej znizce...mi ac i oc wyszlo juz po znizkach 6000zl...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk