Dobry krok. Używam sg appple plastic dobrze ponad pół roku i jest świetny - odświeża plastiki, a co najważniejsze mocno odpycha kurz.
Printable View
Dla mnie najbardziej matowy i najlepszy wygląd daje Megs Natural Shine, dużo fajniej niż Poorboys. Shiny garage nie testowałem...
Generalnie wolę półmatowy efekt bo deska w 156 jakoś słabo wygląda w macie, a w połysku jeszcze gorzej, ostatnio używałem SJD pianka mat, Sonax extere Cokpit Mat. Niestety w świętokrzyskim nie ma nawet jednego tego typu sklepu, wszędzie tylko Dimmer i Plak...
Ja używam w alfie po wcześniejszym wyczyszczeniu plastików APC tak jak koledzy PB NaturalLook , butelkę 473ml bodajże mam już ponad rok i oprócz alfy obleciałem tym 10 aut innych i jest jeszcze z 120-150ml , a w okresie wiosna/lato jak jest ciepło to wnętrze dressinguje średnio raz w tygodniu . Natomiast do audi używam Nielsena Finesse i muszę powiedzieć że też bardzo fajny środek , po wyschnięciu łapie taki fajny świeży pół-mat no i jest o wiele tańszy od NaturalLook , lecz NaturalLook ma o wiele lepszy zapach,który utrzymuje się w samochodzie sporo czasu :)
To może ja się pochwale moim arsenałem ;) jeszcze brakuje ale do wiosny jest jeszcze trochę czasu ;)
Załącznik 119635
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Panowie jaki wosk do felg alu lakierowanych proszkowo ? Wyczytałem że dobrym wyborem byłby Poorboys Wheel Sealant ? Czy ktoś może korzystał z tego i może potwierdzić? lub może jakieś inne propozycje.. Dodam że nie chcę wydać na to majątku ;) więc propozycje typu SwissWax Autobahn proszę odpuścić ;)
FK Hi-Temp, tester za 20zł Ci starczy na dużo felg a wytrzymuje temperature po rozgrzaniu :)
Ok dzięki ;) w takim razie stestuje tego Finish Kare ;) słyszałem też i o tym sporo dobrego jak kolejni polecają to skuszę się :)