mhmm... czyżbym to był ja? :)
Printable View
156 pod moim makiem DW xxxTK na ramkach, bodajże środa to była ;) i o ile mnie pamięć nie myli to 2 osoby nią podróżowały :>
Pozdrowienia dla Patrycji. Dzisiaj pod tesco postawiłaś swoją alfkę obok naszej :)
Widziana czarna 159 od nas na Sienkiewicza. I jeszcze szara 166 na parkingu obok Uniwerku Wroclawskiego na swietnej feldze :) Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla czerwonej 147 mijającej mnie na A4 za bramkami w Sośnicy w kierunku Wrocławia koło 17 (mryganie było:) ). Rejestracja chyba zaczynała się na D... i coś mi się kojarzy, że były to indywidualne blachy (Dzeju?)
OT
Panowie/Panie jest jakis aktywny klubowicz z Wroclawia lub okolic ktory posiada GT JTD?
Baa i to nie jeden :D
Zgorzelec- srebrna 156 przed liftem, jezdzi starszy facet kolo 40 lub chlopak okolo 25roku zycia. Czasem machaja, jedyni jacy w okolicy zgorzelca machaja...
Czerwona 146 przed liftem, na blachach DZG dosyc ze taka jak moja rozniaca sie doslownie tylko kolorem, to na dodatek nie macha nigdy pan po 50 z wąsem ;(((
ZGORZELEC MACHAC MRUGAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZYJEEEEMYYYY!!!!
Widziana srebrna 156 SW z ramkami niedaleko PKP w Legnicy. Machałem ale nie wiem czy było widać.
Widziana combi 159 czarna, na blachach Lubania w Zgorzelcu, nie machnal :(
Często widziana w Głubczycach 159 czarna nie daleko siedziby ZDW pod sklepem oraz 2 dni temu widziana piękna czarna 156 na przeciwko ZDW przy wjeździe do EKO z przyciemnionymi tylnymi światłami oraz na czarnej feldze - wygląda przecudnie. :)
Zgorzelec widziana 156 na francuskiej pan wyjezdzal spod szkoly Emilki, Nie machnal ;(
Czy tylko mi odmachuje co 20 kierowca alfy? :/
a tam gadasz, zawsze zostają jeszcze kierowcy z klubu :)
Z moich obserwacji jak na alfie nie ma ramek klubowych, to właściciele nawet nie zwracają uwagi na inne alfy na drodze. Także nawet nikomu takiemu nie macham :)
no niestety ale marka zwieśniaczała przez takich co kupują alfy tylko dlatego, że są tanie, kiedyś to mało kto nie odmachał :(
A co maja ramki do machania? Ramki alisty nie czynią...
Pozdrowienia dla srebrnej 166 2.0 dzisiaj o 19:55 koło klinik na Borowskiej we Wrocławiu, mrugnąłem Ci koleżanko w "kuper" ;)
a wcześniej dla 159
Załącznik 114012
spotkanej koło Mariańskiej w Wawie - taki widok zawsze mnie zachwyca :)
zrobiłem dziś 800km i tylko 3 alfy po drodze... słabo
A ja pozdrawiam wszystkie alfy widziane wczoraj pod stadionem we wrocku oraz w korku gigancie na AOW ...
rzuciła mi się w oczy z tych oramkowanych srebrna 156 PTU albo OTU ... :D
hej, eternal_slavo.
Nigdy jakoś nie wypatrzyłem Alfy z klubowymi ramkami :(
A nie raz mi machali koledzy z Alf bez ramek... i nie zawsze zdążałem odmachać - przede wszytkim patrzymy co się dzieje na drodze, potem dopiero Alf szukamy...
pozdrowienia dla alfistki w GT jeżeli dobrze widziałem :) w lubinie przy galeri chinskiej kolo shella, machanko było :)
Dziękuję za pozostawienie wizytóweczki na czerwonej 155 zaparkowanej w Ząbkowicach Śl. koło KP:).Rameczek nie posiada od momentu kradzieży tablic:(.Pozdrawiam.
Srebrna 156 wyprzedzana przez moją gtv w poniedziałek w Oławie wieczorem na blachach DW i czarna 156 z body kitem widziana we wtorek na placu zamkowym w Oławie, pozdrovka i machać drodzy państwo.
Pozdrawiam czarną GT w Oławie ok 16- machałem w tym Iveco ;)
Rafał stałeś pod apteką na Wojska Polskiego dzisiaj tj w sobotę 16.11 koło 22 ? Bo nie zobaczyłem numerów, dopiero jak minąłem to mi się 147 rzuciło w oczy ;)
Żadna biała perła:mad: Ten jest fantastyczny. Ja juz ją kilka razy podziwiałam pod Tesco. Machanie było na poziomie he he , bo odległość do siebie mieliśmy dość sporą, a jednak dało się:) Jeszcze raz pozdrawiam:)
- - - Updated - - -
Mówisz? No nie rozśmieszaj mnie:) Taki jeden "kierowca z klubu" jechał pewnego dnia rano za mną, potem obok i udawał, że ma pomroczność, nagłą ślepotę czy cholera wie co jeszcze. Ciężko było pomrugać. No, ale akurat tego kierowcę to ja mam w głębokim poważaniu, bo nie raz widziałam jego gesty na drodze dedykowane innym kierowcom.
oj tam, oj tam, zawsze znajdzie się czarna owca.