Pozdrowienia dla Właściciela 147 zaparkowanej o 12 w Łaziskach za MDK koło kwiaciarni na klubowych ramkach ;)
Printable View
Pozdrowienia dla Właściciela 147 zaparkowanej o 12 w Łaziskach za MDK koło kwiaciarni na klubowych ramkach ;)
Pozdrawiam kolege w ciemnej 159, widzianego pare minut temu w Zabrzu na ul.Wolnosci kolo Shella. Za pozno Cie zauwazylem i nie zdazylem podniesc lapki ;)
Pozdrawiam!
Pozdro dla bordowej 159 która leciała krajową 44 przez miejscowość Ryczów około 16 ;d Pomachane, odmachane ;)
pozdrawiam śliczną Panią w jasno zielonej 147 po FL , widzianej dziś Czechowicach na przejeździe kolejowym około 14 :o
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę srebrnej 147 SWD na klubowych ramkach, która stała koło 17:20 przy BZ WBK w Wodzisławiu Śląskim - stałam 3 samochody dalej od Ciebie :)
W poniedziałek około 18;
pozdrawiam kierowcę czarnej GT PO239.. z którym pięknie się jechało od Jasienicy do Cieszyna. Oraz kierowcę 145 chyba niebieskiej na klubowych ramkach - światełka były również ekspresówce Bielsko Cieszyn i kierowce czerwonej 145 Bielsko-Cieszyn
Pozdrawiam parkę z poliftowej, srebrnej 147-ki na krakowskich numerach, który puścił mnie przed siebie na alejach, na wysokości Monte. Później ja pomogłem koledze zmienić pas, a później kolega poszedł Bus-pasem na wprost. Oj nieładnie!!
pozdro dla oramkowanej 166 srebrna SZ która odpoczywała wczoraj pod platanem
pozdrowienia dla grafitowej (chyba) 146 która skręcała dzisiaj z nowohuckiej na aleję pokoju w krk o 7.05 :D
Pozdrawiam kierowce bordowej 156 dzisiaj o 10.50 w centrum jaworzna, odmachane bylo :)
pozdrowienia dla właściciela granatowej 147, który dzisiaj o godzinie 7:00 na Daszyńskiego w Gliwicach puścił mnie chociaż miał pierwszeństwo;)
jutro ruszam w daleką drogę.. start Olkusz meta Olsztyn = 550km.. zobaczymy ile AR uda mi sie naliczyć po drodze..
może ze 20 sie uda..
Pozdro dla czarnej 147 widzianej na trasie do wielunia od strony częstochowy koło 18. Łapki i swiatelka byly.
pozdrawiam właścicielkę/właściciela czerwonej Gtv 2.0TB, zabrzańskie tablice, dzisiaj po 18 widziana w Nowym Chechle koło Tarnowskich Gór, stała zaparkowana przy głównej ulicy na przeciw remizy ;)
a ja pozdrawiam czerwona ( ladny kolorek ) 147 kr na okulickiego stala kolo budowy okolo 14:00
oraz 156 KR na lukasiewicza przed 15:00
obie z ramkami
dziś poraz kolejny śle pozdrowienia dla Pani w jasno zielonej 147 w Czechowicach na ul. Legionów .
To czarna 166 SBE...ok 16.30 na parkingu przy ING,Biedronce na Redenie w DG, dwie wizytówki za wycieraczką :)
Pozdro dla oramkowanej bordowej? AR 156 o numerach DW8**EJ, widziana w Katowicach we wtorek około 16:10, w okolicach hotelu Novotel. Stałem na światłach kilka aut dalej. Wołałem na CB, bo bat widziałem ale nie było odzewu :(
pozdrawiam kolegę z żonka czy dziewczyna którego spotkałem w chorzowie na klimzowcu 5 min temu nie odmachał mi ;)
Srebrna 156 na SJ tablicach z ramkami kolega na postoju sprzątał swoja bele hahaha :)
No to
Właściciela 156FL SO...niebiesko/białej (chyba Azzurro Nuvola) przy światłach przy auchanie w Sosnowcu ok 7:50 :)
kolegę/koleżankę w srebnej 166 KOL na A4 Wrocław-Katowice na parkingu przy MC Donaldzie za Wrocławiem, wizytówki za wycieraczką:)
I wszystkich na a4 Katowice-Kąty Wrocławskie i w drugą stronę:)
A ja pozdrawiam chyba OMEN`a, nie wiem pewnie bo deszczem troche waliło, na piekarach koło godziny 17.30 ;))
wie ktoś może czyja (chyba) 145 z ramkami klubowymi stoi w Piekarach Śl. Brzezinach z kartką 'do sprzedania' ??
od goniusia a co ? ;)
Też ją widuje codziennie, jadąc/wracając na/z uczelnie/i :P
a bo widziałem i pytam, czy to ktoś znajomy ;)
w piątek mijałem się w Świerklańcu z czarną (chyba, bo brudną) Gtv lub Spider na bytomskich numerach, z chromowaną listwą na dolnej krawędzi tylnej klapy
Pozdrowienia dla Alfy 156 czarnej, zaparkowanej na Bytkowie w Siemianowicach Śląskich z ciekawym Scudetto :) Na blachach TKI bodajże :)
pozdrowienia dla posiadaczki/a ciemnej 156 na Kolejarzy w Gliwicach
srebrna 156 KMY chyba na ramkach pod geofizyka w krakowie to kogo ?
ooo witam!! no ładnie poszedłeś lewym pasem, chciałem gonić, ale moim boxerem to nie bardzo hehehe!!:)
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
ooo witam!! no ładnie poszedłeś lewym pasem, chciałem gonić, ale moim boxerem to nie bardzo hehehe!!:)
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 na klubowych ramkach zaparkowanej niedaleko Błoni w KRK, rej: KR815XX, chciałem zostawić karteczkę ale pisadła nie miałem :)
Pozdrowienia też dla właściciela czarnej poliftowej 147 stojącej na ul. Krzywej w Jaworznie - często tam kumpla odbieram do roboty :)
pozdro dla wszystkich na trasie do warszawy i z powrotem ;) m.in 2x gulietta ;)
Pozdro dla kolegi z numerami ST 3**6C AR 156 SW (czarny?), stojący na parkingu przy cmentarzu Wartogłowiec w Tychach wczoraj 9.04 o godzinie ~15:30.
Postawiłem się obok Ciebie :)
Chciałem zostawić karteczkę, ale jak się wróciłem to już pojechała,
pozdrowienia dla granatowej 147 widzianej dzisiaj przy neste/biedronce w gliwicach około 16-17 ;)
Pozdrowienia dla MiTo czarnego dzisiaj mknącego w Częstochowie.. (nie wiem jaka to była ulica, bo jestem z Łodzi ;) ) Były ramki klubowe ;)
Pozdro dla kolegi w ciemnej 159 widzianego na trasie pomiedzy Tarnowskimi Gorami a Lublincem, lapki byly.
Pozdrawiam kolegę w ciemnej 156 SW widzianego dzisiaj na Paprocanach! Jesteś chyba pierwszą osobą, która mi odpowiedziała na pozdrowienie :D.