No tak innej nie mam hehe
Printable View
No tak innej nie mam hehe
A rocznik ? Tylko rok produkcji a nie data rozpoczęcia gwarancji ;-) Ja za swoją dałem 27-28 ale uważam że poprawki które wprowadziłem do niej raczej podnoszą jej wartość z miesiąca na miesiąc niż obniżają. Tyle, że ja nie sprzedaje jeszcze. Może za kilka lat jak Gulia będzie w dostępnej cenie a ja jednak nie kupię chałupy.
Witam drodzy forumowicze. Planuje kupic alfe 159, mam w okolicy do kupienia właśnie taki egzemplarz, rozmawiałem ze sprzedającym. Powiedział mi w rozmowie telefonicznej , że do zrobienia jest prawdopodobnie łożysko przy kielichach, ma to się objawiać przy skręceniu autem, moje pytanie brzmi, czy ewentualna naprawa tego jest droga?. Z góry mówię, że jestem kompletnym laikiem, pozdrawiam.
Poniżej jest link do niej, oczywiście podaje rok produkcji a nie rozpoczęcia gwarancji, rejestracji czy czegoś tam:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ylR9Z.html
Dziś rano wstałem i doszedłem do wniosku, że muszę ją sprzedać skoro innego rozwiązania nie znalazłem. Jak na razie to niby chciałem ale z nastawieniem żeby lepiej jej nikt nie kupił:) Na AR przyjdzie jeszcze czas jak nowy ładny garaż dla niej wybuduję:)
Doskonale Cię rozumie, ja także nie zakładałem sprzedaży mojej przez najbliższe 2-3 lata, bo mniej więcej co tyle zaczynam się rozglądać za czymś nowym. U mnie to trochę sytuacja mnie zmusiła, budowę domu chciałem rozpoczynać w przyszłym roku. Jednak kiedy żona mnie uświadomiła, że wcześniej to musimy jeszcze wózek dla dziecka poszukać to uznałem, że szkoda czasu, nie ma na co czekać:) P.S. Za chwile jej aut też wystawiam, jak solidarnie to solidarnie hahaha
hey to nie moje auto nie znam sprzedawcy ale wiem jak boli przejechać sie 150-200km i zobaczyć złom i taką własnie kiedys miałem wycieczke do Poznania , 6h stracone i ponad 100zł na paliwo ,dlatego zaproponowałem ze moge komuś taka przysługe zrobić ,sam mam czarnego sedana tez ten sam motor , auto jest idealnie utrzymane w srodku , wszystko wymieniam na czas i mam porównanie jak takie auto powinno sie prowadzić i jak zdrowy silnik jezdzi , wiem ze cena dość niska jak na TI ale wszystko zalezy od stanu auta jeśli cena spodowowana np kiepskim stanem lakieru , duzo rys to mozna latwo przekalkulować czy sie opłaca. narazie sie do goscia nie moge dodzwonić wiec nie obiecuje ze dziś tam podejde
Moze auta nie ma w kraju i próba wyłudzenia zaliczki
Witam niestety nie mogę zamieścić ogłoszenia w dziale sprzedaż więc wrzucam tutaj link. Sprzedam moją Alfę SW 159 kolor czarny, 160 KM 1,9 JTS 2006 rok. Alfa sprowadzona w 2014 roku z Niemiec kupiona od pierwszego właściciela . Doinwestowana zrobione sprzęgło kompletne , koło dwumasowe , elektrozawory ,łożysko i olej w skrzyni biegów, rozrząd , klocki przód i tył (posiadam faktury) . Olej wymieniany na czas
http://allegro.pl/show_item.php?item=6175326023#thumb/1
Panowie, czy te nieszczęsne szpilki przy kolektorze wydechowym nagminnie padają? Bo nie ukrywam że jeżeli zakupie alfę 159 z tym silnikiem, to pakiet startowy jaki wleci to usuniecie klap, egr, dpf i czy warto przy okazji profilaktycznie zrobić te szpilki?