Pozdrowienia dla czarnej 147 z numerami WWL na ramkach widzianej dziś po 17-ej w okolicach skrzyżowania Okopowej z Powazkowska [emoji4].
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej 147 z numerami WWL na ramkach widzianej dziś po 17-ej w okolicach skrzyżowania Okopowej z Powazkowska [emoji4].
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kierownika ciemnej 159 berlina WF.....ramki klubowe. Widziany dzisiaj około 11:40 Wał Miedzyszynski kierunek siekierki.
Napisane na Commodore C64..;)
Auto fajne, ale właściciela zdecydowanie nie pozdrawiam [emoji2] http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/02/63.jpg
Coś odwalił? :D
Jedna z pierwszych Giulii w Wawie ,a widziałem ją też na ul.Kobielskiej.
Też widziałem tą Giulię na ul.Czerniakowskiej z miesiąc temu, chyba że to inna czerwona na blachach WF :)
Pozdrowienia kierownikowi srebrna 159 blaszki hmm blaszka tylko z tyłu widziałem WE...:)bo z przodu niewidzialna chyba od śniegu :)łapki w górze były. :) dzisiaj godzina 15:40 ul. JAGIELONSKA.
Wracam sobie dziś spokojnie do domu, a tu mnie na dzielni moim oczom ukazała się...
Warszawa/Mokotów/Stegny/Czarnomorska
Załącznik 221757
Ta sama Giulia która była w Zachar OFF, zamieniłem parę słów z kierowcą ;)
Pozdrawiam 159 na WZ oramkowaną widzianą dziś około 16 w Sochaczewie ul gawłowska, pomachane i odmigane :P