A coś Ty w Pustkowie robił?? :D
Printable View
Pewnie nowo nabyta sztuka "RRR" :) ... Oj rośnie mi konkurencja w rejonie ... rośnie :)... Dobrzeeee :)
P.S. Przy okazji pozdrawiam Pawła (dbh) widzianego dzisiaj w Pustyni :) Oczywiście odmachane i odmrugane ( nie mogło być inaczej), oraz ku mojemu zaskoczeniu Panią Kierowniczkę srebrnej 156 (bez ramek) widznej 70 m dalej na skrzyżowaniu :) ,która ładnie uraczyła mnie pozdrowieniem :)
Nika dzisiaj na obwodnicy Krasnystawu po machane, odmachane :) a, Ja jechałem 159 Dzixona
Pozdrowienia dla Kierownika ciemnej, "oramkowanej" 156 RRS ... widzianego dzisiaj ok 13:30 na wysokości stacji benzynowej na wlocie do Ropczyc od strony cukrowni. Machałem jako pasażer z bordowego toledo ;) ...
ja teraz sporo alf widze, na trasie Tuszyma - Ostrów / Tuszyma - Paszczyna, ale głownie z 4-ośki (błękitny merc) wieć nie dziwić sie jak będe mrugał :)
Pozdrowienia dla Marcina w 156 dzisiaj gdzies po 12 w Zarszynie koło kościoła odmachane :)
Solek, Tomi, Rzmudzior, Shannazzi, Szakal, Qki, Cypis i reszta bandy w Zwierzyńcu. Dzięki! :*:)