Ja jestem w robocie wiec tez ni da rady
Printable View
Ja jestem w robocie wiec tez ni da rady
za tydzien masz wolne wiec sie meldujesz moja propozycja jest nastepujaca przyjezdza andzej z celina wpadlismy na pomysl zeby pojechac do buszmena i zrobic tam spota on sam nic niema przeciwko moze da sie namowic tez na grilla kupi sie jakas kielbache i wegiel i heja co wy na to wiem ze vice jest za karol tez chodz ma przeprowadzke moze michu jeszcze wpadnie ? :) grzechu a ty
no ja sie w tym tyg przeprowadzam-ale mam nadzieje ze uda mi sie z Wami spotkac :) czas powinnismy znalesc w koncu trzeba bedzie tez troche odpoczac :) a pozniej (chociaz to tylko wynajmowane) parapetowa u mnie w koncu nikt nie zabroni zrobic parapetowy w wynajmowanym mieszkaniu nie??
jest tez druga opcja parapetowa u karola i ani ale najpierw niech pomieszkaja chociaz tydzien zanim ich wygonia jak sie pojawimy wic impreza u buszmenow aktualna ciekawe co powie marta ?
ja z gosią i maja będziemy a co do parapetówki karol to przemyśl to dobrze i najpierw zobacz jakie straty poniesie buszmen a potem zapraszaj hehe
hehe:) no zobaczymy za tydzien straty :) skoro tak mowicie to jeszcze to przemysle :) i moze poinformuje zone :) zeby sie wypowiedziala co o tym mysli :)
Chodzi o niedziele tak? W sobote powinienem zjechac do pily wiec na niedziele jestem na tak na grila badz na chrzenie mieszkania u Karola ;p
umnie jesli juz to w nastepna niedziele w ten najblizszy weekend bede sie przenosil dopiero:)
a co to za temat za moimi plecami ale nie ma problemu cos mozna u mnie zmontować paluszki i krakersy juz kupilem kawe w termosy i zapraszam narazie swiniaka nie ugrilujemy(brak miedzi dopadł mnie kryzys) ale cos sie skreci Tomek wez grila bo moj malutki to ilu was bedzie bo nie wiem czy stolu starczy pozdrawiam
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
No w koncu bede musiał zone poinformowac co:confused:
jesli wierzyc temu co mowila mi zona przez tel dzisiaj na poniedzialek mam sie szykowac na emigracje tak ze z ta parapetowa trzeba bedzie sie wstrzymac jesli wyjazd dojdzie do skutku a i nie wiem jak wtedy bedzie z moja obecnoscia w niedziele u Buszmena :( ale co sie odwlecze to nie uciecze parapetowa bedzie wczesniej czy pozniej...a na przeprowadzke bede mial chyba tylko sobote i niedziele niestety :( wiec ... ale jeszcze sie zobaczy