-
Sorry za post pod moim postem ale dzisiaj bella postanowiła, że trzeba wymienić tylne amortyzatory. Przy tym amorek po tym jak się rozwalił przeciął mi oponę i trzeba było kupić nową (mam jakiegoś pecha do opon, bo pół roku temu też rozwaliłem jedną oponę). Opony oczywiście nówki jak zawsze...http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2015/01/9.jpg
-
-
Ukręcona pompa wspomagania. No ale czego wymagać od produktu niemieckiej firmy :)
-
Niestety i mnie Alfa zrobiła psikusa na nowy rok :P Padła turbina ułożyskowanie w niej do tego do wymiany miska olejowa bo potrzaskana i nie uda jej się pospawać i zawieszenie tył i przód do ogarniecia sobie wymysliła :P Jednak Bella to typowa kobieta i jej humory :D
-
nie gasnie światło w bagażniku i świeci kontrolka otwartej klapy tylnej w "Dużej"
-
No złośliwa zołza. Uszczelniłem lewe tylne drzwi, a ta zaczęła popuszczać znowu po prawej (uszczelniane rok temu).
-
No wiec ja co Tydzień coś nowego :) między świtami a sylwkiem w Sobotę nowe NIVO z tyłu , Tydzień temu alternator i zawór overboost na nowy w Tym tygodniu rozleciało się sprzęgło :D a alfę mam miesiąc , 156 Fl 140koni , Ciekawe kiedy sie skończy ta zła passa :)
-
Dobry zakup zrobiłeś. Auto wyeksploatowane na maksa i zrobione na handel?
-
przebieg licznik 168tys komputer coś ponad 200tys juz nie pamiętam , własnie zadbane bardzo zadbane , zawieszenie Ok sprowadzone z holandii alternator padł bo go zalała ropa z przelewu wtrysków bo sie lało z tej plastikowej puszki czarnej z wężyka, termostat to termostat,overboost nie wiem czemu a sprzęgło miało swoje lata i przebieg miało prawo , a najlepsze jest to ze nie ślizgało nic a nic , nagle padło pod sklepem . ale to jest Alfa za to się je kocha to mój drugi klekot jtd wcześniej miałem przed Fl i też sprzęgło , też termostat i wiele wiele oj Wiele innych rzeczy :)
-
pekl wezyk od paliwa,taki maly gumowy od pompy cisnienia do wtryskiwaczy-mega ropna powodz i wogole ha.prawe przednie lozysko wyje i pekla szyba czolowa od kamyka.ktos sie orientuje jaki koszt szyby z czujnikami na pomorzu? a no i kontrolka o wymianie oleju sie zaswiecila,pierwszy raz ja widze w tym aucie haha
no a dzis zauwazylem guza na oponce z przodu. jak ja nie nawidze tego kraju ...........