Czyli autorytet jest tylko wtedy kiedy lecą same zachwyty i zero krytyki? Akurat ten koleś się zachwycał nad Giulią i Stelvio, zwłaszcza po lifcie i wady, które wytknął nie są wydumane.
Printable View
Dokładnie. Jeśli ktoś obejrzy ten test to raczej nie kupi tego samochodu. Byłem pewien, że w tej konstrukcji przyczepi się do skrzyni i silnika (chociaż nie wiedziałem że jest aż tak źle), zaskoczyło mnie że nie potrafili nawet dopracować multimediów na które widać, że w tym modelu mocno stawiano.
Pracownik który wydał do testów Tonale z tak obitym znaczkiem na kierownicy powinien od razu dostać wymówienie.
Szkoda, że Włosi nie potrafili tego silnika dostosować do charakteru Alfy (bo przecież w Giulietciie nawet podstawowe TB120KM fajnie jeździ) ale może mieli za mało czasu i po prostu odpuścili nastawiając się na mocniejszą wersję. Oby tak było.
Poprawne, nie znaczy po polsku. Można też powiedzieć: "Byłem wczoraj w agencji turystycznej zobaczyć jakie mają kulowe destynacje, a potem poszedłem do studio fryzur zrobić się przed wyjazdem na mena, jak ten influencer testujący Tonale, bo na wakacjach fryzura to mast hew".
A kto tak by powiedział? Patologia.
"Destynacja" też występuje.
Pięć gwiazdek Euro NCAP
https://youtu.be/4_a5AbDgHu4
czy my musimy czytać te brednie i offtopy? jest tu jakiś mod??
- - - Updated - - -
Nie ma dyskusji z tym użytkownikiem, co wpis to albo offtop albo jakieś agresywne brednie. Najwyraźniej modom nie przeszkadza zaśmiecanie wątków. Zgłaszam i nic.