No pewnie możemy sie zgadać, jeśli pogoda dopisze jakiegoś grilla się trzaśnie w plenerze lub cosik :) ale oprócz 4 maja bo mam strażackiego grilla w remizie bo to przecież Floriana jest :p
Printable View
No pewnie możemy sie zgadać, jeśli pogoda dopisze jakiegoś grilla się trzaśnie w plenerze lub cosik :) ale oprócz 4 maja bo mam strażackiego grilla w remizie bo to przecież Floriana jest :p
No pewnie, możemy coś takiego zorganizować :) jakiś grill w plenerze lub cosik :) ale oprócz 4 maja bo mam grilla strażackiego w remizie bo to przecież Floriana jest :)
Można jakiegoś grilla w plenerze zorganizować :) ale oprócz 4 maja bo mam strażackiego w remizie :P
Jak qrwa patrzę co tu wypisujesz, to cały czas zerkam w kalendarz, czy to aby nie czwarty maj późny wieczór, Rafał qrwa nie chlaj tyle ;)
Ej no a nie da rady wcześniej? ja 4 w góry jadę...
Twwet ocknij się, ja myślałem np. o 1 maja, a tak swoją drogą, to gdzie jedziesz ?
sorki za te zdublowane posty ale nie dodawały mi się i teraz nagle się pojawiły!!! i nie pije w tygodniu :)
Jadę do Zakpoca góry zobaczyć :P może jakąś owieczkę przypiluje :)
Byłem trzy tygodnie temu, wjedź do Łącka po śliwowicę, dam Ci namiar na gościa. I jeszcze jedno, omijaj z daleka knajpy na Gubałówce, straszna meliniarnia, lepiej stracić tę kasę w miłych warunkach na Krupówkach
Burżuje !!!! Wycieczek się Wam zachciało :Phehe Ja się piszę na jakiegoś grila, tylko gdzie?.
---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
http://www.smog.pl/wideo/52557/most_...i_nie_podolal/