nie ja swoje wypisakuje i przemaluje na czarna perle :) tylko takie pytanko rzucilem czy nie zgina razem z kolorem auta ?? bo kumpel piaskuje i maluje felgi jak byscie chcieli :)
Printable View
nie ja swoje wypisakuje i przemaluje na czarna perle :) tylko takie pytanko rzucilem czy nie zgina razem z kolorem auta ?? bo kumpel piaskuje i maluje felgi jak byscie chcieli :)
Moim zdaniem zginą z kolorem :D Ja bym zostawił taki kolor jak jest tylko je odnowił , no ale o gustach się nie dyskutuje :D
tez mi sie tka wydaje wlasnie ale chialem tez zasiegnac waszego zdania :) i zostaja na srebrno :)
Dream166 , ten Twój kolega to jakiś ma zakład to tego piaskowania i malowania ? A jaka cena wypiaskowania i malowania jednej sztuki ? ;)
Adoil ja ci to darmo zrobię :D Wrzucę ci felunię do piaskownicy na osiedlu a potem psiknę sprajem z Tesco i będzie ci felunia się szklić jak psu jajca :D A tak serio to też chciałbym wiedzieć ile taka przyjemność piaskowania i malowania felg kosztuje :)
I na zielono wymalować i wiejski tuning :D
w dou ma maszynki ja do niego bede niedlugo oddawal moze jak wyplata wpadnie :) 75zl piaskowanie z malowaniem :) 35 samo piaskowaniie 17-nastek za mniejsze fele pewnie mniej :)
To zrób zdjęcia dokładne przed i po renowacji :)
spoko beda foty :) przed po piaskowaniu i po malowaniu :)
czego tu taka cisza znowu ?? nic sie nie dzieje