Odezwę się na tel w ciągu tygodnia :) W weekend nie wyrobiłem. Ale na 100% potrzebuję przejrzeć łożyska/przegub i psiknac gumy na drążku bo nie mam kanału a skrzypi jak powóz :P
Printable View
Odezwę się na tel w ciągu tygodnia :) W weekend nie wyrobiłem. Ale na 100% potrzebuję przejrzeć łożyska/przegub i psiknac gumy na drążku bo nie mam kanału a skrzypi jak powóz :P
Ja postaram się mieć czas w weekend 23-24.11. gdyby ktoś wyszedł z propozycją.
Dlaczego wybór padł na klekota a nie na benzynkę?
- - - Updated - - -
Ja postaram się mieć czas w weekend 23-24.11. gdyby ktoś wyszedł z propozycją.
Dlaczego wybór padł na klekota a nie na benzynkę?
To moja pierwsza Alfa i chciałem silnik, ktory już w miarę znam i nie sprawi mi problemów, bo jeździłem wcześniej Fiatem z JTD. Konstrukcja pewnie się różni, ale mimo to są podobieństwa i niezawodność. Poza tym wiadomo, spalanie, moment ;)
Od miesiąca pomykam swoją 147 FL głownie pn część miasta, mijam się z innymi użytkownikami AR, pozdrawiam ale zero reakcji i zaczynam się zastanawiać czy (Wy) oni wiedzą o co chodzi czy też aby jakiś dziwak ze mnie nie jest ?
Nie wszyscy wiedzą o co chodzi. Ludzie z forum zwykle odpowiedzą pozdrowieniem. Z ludźmi z poza forum niestety różnie to bywa. Mi w zabrzu też mało osób odmachuje ale jakoś mnie to nie zniechęca :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Jak to nie chcę machać ? Tobie nawet piątkę przybijam ... jak Cię spotykam :)
Witam Gliwickich Alfaholików!
Z Łabęd ktoś jest:)?
Od niedawna jeżdżę Bellą, polecacie jakiegoś dobrego "opiekuna"=mechanika do Alfy z okolicy?
Ja jestem z Łabęd. Masz ramki?
ja mogę Ci polecić Kolegów z Bojkowa z ul. Urodzajnej 4 PIT STOP 728 468 806
Z resztą powinni się zaraz uaktywnić bo są też bywalcami tego Forum :-)
...i wielbicielami Alf :-)
Pozdrawiam