Hitemp z moich doświadczeń starczy na max 2kkm
Printable View
Hitemp z moich doświadczeń starczy na max 2kkm
No to raczej niezły wynik jak na wosk do felg ;) nikt się nie spodziewa że na felgach będzie to się rok trzymało przecież..
Chcę żeby zimówki świeżo pomalowane były lepiej zabezpieczone przed śniegiem i solą więc 2000km to jak najbardziej wystarczy ;) najwyżej pod koniec zimy nałożę jeszcze raz..
Mam go bo dostałem od kolegów/koleżanek między innymi na 18 urodziny , po nałożeniu na alusy w Belli , Tata usłyszał w pracy od 3 kolegów tekst typy ''Czy oddawałeś felgi do renowacji , bo wyglądają jak by dopiero co z fabryki wyjechały '' , zapewne nie jest tak trwały jak Hi-Temp , ale look daje jak dla mnie bardzo konkretny . Polecam !!
- - - Updated - - -
Nie jest źle :) Widzę ze jest nawet TW koloryzujący (to był mój pierwszy wosk ) , nieraz jak nie mam nic pod ręką to go używam . Dużo produktów SG ale to bardzo dobrze napędzasz Polski marketing
Panowie może koniec już z tą wymianą uprzejmości ;) bo trochę odbiegacie od tematu.
Może mi ktoś doradzić czy do dekontaminacji lepiej kupić IronX czy równie dobrze poradzi sobi Tenzi Prix, o pierwszym słyszałem wiele dobrego i widziałem jak działa ale drugi ma świetną cenę ;) może miał ktoś oba i mógłby coś wiecej powiedzieć.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Używałem obu - z czystym (nomen omen) sumieniem polecam tenzi. W obu przypadkach unikamy zaschniecia produktu, tenzi trochę łatwiej zasycha, fajnie tez jest wspomóc sie w końcowej fazie działania szmatką. Tak po kilkunastu minutach rozsmarowuję co jest na lakierze i zostawiam na jeszcze pare minut. Potem na szczoty :):):):)
Miło mi to słyszeć zawsze pare groszy zostanie w kieszeni;) idealnie na tester Hi Temp żeby zabezpieczyć felunek;D
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Potwierdzam też jako użytkownik obu - Tenzi Prix jest jak najbardziej ok.
Ja mam inny problem:cool:
Czym ożywić kolor po zimowym pierwszym gruntownym myciu przed woskowaniem? Jakaś odżywka do lakieru? No chyba, że pomyliłem z włosami to przepraszam.
No ja bym polecił Meguiars 2 produkty:
1. http://www.detailer.pl/sklep/622-meg...ish-473ml.html
2. http://www.detailer.pl/sklep/200-meguiar-s-swirlx.html oba świetne...
chyba, że ktoś zna coś lepszego...