Na Ciebie zawsze można liczyć:) to się chwali:)
Printable View
oj kurcze problem macie, czy są ramki czy nie ma to i tak przeważnie macham
dzisiaj machnąłem AR 156 SW DLU bez ramek w ciemnym kolorze w okolicach INDOMO/Castorama/Obi :) nie zwróciłem uwagi ale wydawało mi się iż kierowca odebrał to jako machnięcie od znajomego :P
Ja macham zawsze, jak narazie nie przynosi to rezultatów, inni Alfiści patrzą się na mnie nic nie rozumiejącym wzrokiem.. ;)
Pozdrawiam alfistę mijanego w Karczewiskach , który wczoraj jechał od strony Legnicy 156tką w sedanie(ciemna zieleń chyba). Ramki były, machane było, ale ja nie zdążyłem pomachać bo rogalika jadłem :D :P.
wczoraj od strzegomia do A4 jechalem przed 159 czerwona dsw... na pozegnanie mignelem awaryjnymi - nie widzialem czy oddwzajemnione
Piątek ok. godz. 15, bocznaWyszyńskiego (chyba Daszyńskiego to była), wyjeżdżająca srebrna 147, wg mnie naramkach – machnęłam, ale jechałam Wyszyńskiego do Mostów, więc nie wiem czybyła jakaś reakcja.
Kto to był? sebawroc może Ty?;)
Alfa 156 SW MADMAN-a widywana praktycznie dzien w dzien pod biurowcem KGHM ZANAM :)
panowie kto z was robi na sitechu w polkowicach? ;]
Pozdrawiam kierownika bordowej, oramkowanej "159" spotkanego dzisiaj ok 13 na wlocie do Kędzierzyna-Koźle
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Chciałbym pozdrowić kierowniczkę czarnej Alfy mijanej dziś przed 8 na ul. Krapkowickiej w Opolu. Trochę się zagapiłem, mam nadzieję, że łapka zauważona :)
Kierowca czerwonej 147.
a nie czasem kierownika czarnej 156 sw na ONY? bo cos mi swita ze mijalem jakoms alfe,blisko lidla
Pozdrawiam klubowicza, z którym stałam ramię w ramię przed światłami na Jedności Narodowej. Kierownik był tak zagadany, że najpierw mnie chyba nie dostrzegł, a później nie mógł dogonić ;) Wzrok mój chyba nie miał mocy sprawczej, bo nie mogłam tym razem pomachać.
156 SW szara, ok godz. 14:20 dzisiaj.
pozdrawiam kolegę z czerwonej poliftowej 147 z rej.DOL widywanego już nie raz okolo 8.15 na trasie Oleśnica-Wrocław. Mimo braku klubowych ramek za każdym razem odmrugane/odmachane.
widziana w Lubinie na leśnej AR GT czerwona na ramkach forumowych na stalowych felgach.
Pozdrawiam właściciela alfy 159 czarnej o nr. rej. SB stojącej pod biedronką koło 9 rano na parkingu biedronki w Opolu na dambonia:D
Pozdro dla michalkolat , którego kartkę z pozdrowieniami (na odwrocie kartki z bloczku mandatowego:D) znalazłem dzisiaj za wycieraczką pod budynkiem UE w Katowicach;)
/edit
kurde, miało iść na śląskie podforum, mod może usunąć post ;)
Pozdrowienia dla:
Proxima widzianego na ulicy Ozimskiej koło 11.
Właściciela 166 na tablicach DW stojącego na skrzyżowaniu Wrocławska-Niemodlińska koło 11
Pozdrawiam klubowicza, który wczoraj (piątek) po 13:30 widziany był jak na ul. Tragutta skręcał do szpitala szarym SW (nie pamiętam, którym modelem) ;)
Stałam na światłach od strony Muzeum Etnograficznego.
Pozdrawiam kolegów z czarnej 159 z blachami SJ... i ciemnej 156 również z blachami SJ... z którymi mogłem pokonać dzisiaj kilka km po Jaworznie.
Chętnie bym się zatrzymał, żeby porozmawiać, ale spieszyliśmy się na pogrzeb.
Pozdrawiam.
- Rafał
Czyja to Brera czarna na Nyskich numerach? To chyba nawet był Spider-piękny! Widziany dziś przed wjazdem na A4 Nysa-Opole
czarny Spider i czerwona GT 3.2 = właściciele ASO Fiata w Nysie (GP)
PS. Proxim, wyslij mi adres do wysylki :)
No tak. Poszło PW
Pozdro dla Ekierta:D stojącego przed domem:D
Widziana ciemnoszara 156 z ramkami, wyjeżdżała z ulicy Daszyńskiego na ulice Czarnieckiego w Legnicy.
Pierwszy raz ją widzę w Legnicy :D
Pozdrawiam
Wczoraj widziana czerwona Alfa GT w Lubinie kolo Tesco ;)
Alfa Mumina przyuważona dzisiaj przed Smykiem :D
fiergloo, stała twoja alfina na powstancow jakos wczoraj ok. 15/16 zaparkowna po prawej pod pko bp?