Pozdrowienia dla srebrnej 147 z SO xxxx :)
Dziś (~ 12.00) w M-ce na skrzyżowaniu
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 147 z SO xxxx :)
Dziś (~ 12.00) w M-ce na skrzyżowaniu
Pzdr dla kierowniczki czarnej 156 SCI mijanej na moście niedaleko Chybia. Ramki klubowe były, ja niestety leciałem służbowym:)
Tradycyjnie kierowniczkę srebnej 156 przy cmentarzu w DG na alejach ok 7.45 pomachane odmachane:)
I parę z czarnej 159 SO... podczas korku w stronę centrum Dąbrowy ok 16.20, dwie wizytówki poszły :)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 bodajże na białych szprychach 17" OZ na Opawskiej wczoraj w Raciborzu koło 20:00. Brakowało ramek klubowych...
pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianej dziś pod CH Pogoria przy wyjeździe ok godz. 16:00, i wczoraj też widziałem na parkingu CH :)
pozdro dla ciemno-zielonej Gtv widzianej na parkingu w Forum :)
Pozdrawiam kierowce czarnej 147ki stojacej na Paprach w Tychach obok mnie na parkingu. pozdro ;)
Pozdrowienia dla czarnej GTV na ramkach klubowych zaparkowanej na parkingu Nexteer w Tychach. Stałem parę aut za Tobą a jeszcze trochę dalej kolega ishan
Pozdrawiam kierownika Crosswagona widzianego wczoraj koło 19 podczas spaceru na Szpitalnej w KRK. Tak się na te piękne oflagowane lusterka zapatrzyłem, że ani blach (ramki chyba były), ani dokładnie koloru (jasny) nie zakonotowałem ;)
Pozdrowionka dla 156 SK T-Spark widzianej wczoraj na trasie S1-> Lędziny koło 21:30. Najpierw puściłem Cię z za TIR'a a potem staliśmy za sobą na przejazdach kolejowych w Lędzinach. Światełka były ale chyba jako podziękowanie za wpuszczenie, ramki były. Koloru nie znam z nazwy, ten srebrno/błękitny kameleon:)
pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 z którą zostawiliśmy wczoraj na zakopiańskiej w Krakowie o 19.40 cały peleton na światłach.
Pozdro Szczepan :)
To musiałem być ja, bo raczej innego mito na ramkach w czewie nie ma ;) ale niestety gapa ze mnie i Cie nie zauważyłem :(
pozdrowionka
dla ślicznej czarnej 159-ki
Czechowice ul Legionów ,
łapki były
Pozdro dla bialej Mito, chyba to byla Mito bo zauwazylem w ostatniej chwili jak wjechala za mna na rondo w Klobucku i poleciala na Czestochowe. Mrugalem awaryjnymi odrazu jak pojawil mi sie piekny gril w lusterku.
Pozdro dla ciemnej 145 zaparkowanej na pocztowej pod alibi w Jaworznie dzis kolo 20.00
Blachy SJ :)
Pozdro dla 156 SW widzianej wczoraj koło 0:40 na Murckowskiej rej. SPS światełka były :D
Pozdrowionka dla Państwa Magierów, Wojtka w EVO i Pitera? (nie widziałem czy były alu w tej 147 czy nie..) widzianych dziś w Pszczynie na wyjeździe ze stacji Shell... :)
jo pozdrawiam Jareckiego widzianego dziś na Piotro łapki były*:) oraz Pozdro dla teirsa mijanego przed chwilą w lesie Murckowskim jo jechoł Golfem ale chyba ześ mie poznoł :D
a ja pozdrawiam kolege w czerwonej 147 mijanego dzis w sosnowcu, lapki byly
kolege w przedfl 156 mijanej na przejezdzie w bieruniu, rowniez swiatelka i lapki byly
i dla kolegi w czarnej 159 kombi jadacego z przyczepka mijanego kolo dworca w oswiecimiu, bez ramek ale pomachane z obu stron :)
Pozdrawiam chyba Rydza bo czarna 159 na blachach KOS, z którym mijałem się w piatek ok 18 w Żarkach, łapki były z obu stron.
Pozdrówka dla Przemek12341183 widzianego dzisiaj na drodze wolbrom-olkusz awaryjki były,pogaduchy na cb również
ech piękna ta twoja julka i te światełka stopu zakręcone:)
Dzięki :) Twoja równie piękna :) Pozdrawiam i do następnego :)
pozdro dla Bociana - al. Zagłębia Dąbrowskiego - awaryjki światełka byly :-)
Właścicieli:
166 srebna KOL...i białe mito SO...na podziemnym SCC ok 16.30, wizytówki za wycieraczką :)
Pozdrawiam kolegę z granatowej belli, (oczywiście rameczki były)..... który dzisiaj koło Famuru zatrzymał sie i przepuścił mnie na pasach:)
To ja pozdrowie Prestona którego nie widziałem, ale widziałem jego 159 dziś w Libiążu ok 17 pod Brico Marche.
Dzisiaj wieczorem kolo 19-20, zaparkowalem na parkingu podziemnym w centrum handlowym Bonarka w Krakowie obok bialem Giulietty. Jak wrocilem, juz jej nie bylo. Ktos z forum?
około 19, moze troszke po.....
Pozdrawiam kolege który parkował wczoraj w krakowie na Ul Barbary 14 (Nowy Bieżanów) Widzialem ramki klubowe wiec pytam ;) Ktos z forum ?
pozdro dla białego nieoramkowanego Polo, czyli dla Ligara i Dominiki :rofl: