1200 zł 70% podłogi stan agonalny z dziurami wielkości pieści.
Printable View
wleciały koła letnie oem AR, oraz wyczyszczony laser czytający płyty w radiu Blaupunkt, dzięki temu cd znów działa.
Wymienione gumy wycieraczek
Wymienione obie linki ręcznego, wymieniony czujnik abs przedniego koła, nowe wycieraczki klasy premium z biedronki :)
Co prawda nie dziś, bo wszystko ogarnięte zostało na przestrzeni kilku dni, ale trochę zrobione :D
- zakup nowej pianownicy i kosmetyków na cały sezon
- wrzucone felgi po prostowaniu i malowaniu z oponami letnimi
- przyciemnione szyby tył 80%
- pranie i gruntowne czyszczenie wnętrza, konserwacja plastików i skór
- korekta lakieru + nałożenie soft99 Fusso na Belli oraz nałożenie Fusso na E90 kumpla :P
Załącznik 256509 Załącznik 256510 Załącznik 256511 Załącznik 256512 Załącznik 256513 Załącznik 256518
Po 250 tys km skóry w mojej 159 były trochę zmęczone, a że kolor nietypowy... wnętrze szaro-beżowe ze złotymi ryflowanymi wstawkami, to widząc doświadczenia innych w doborze koloru skóry przy obszywaniu, zdecydowałem się poszukać oryginalnych części...
Udało się, w dodatku naprawdę ekonomicznie. Całość - kierownica, mieszek lewarka z dekorem oraz nowa gałka z pięknym oryginalnym pierścieniem, kosztowały poniżej 5 setek.
Skóra bardzo przyjemna w dotyku, nie to co stara wyślizgana ;)
No bajka po prostu, jak chyba nigdy niczym się nie chwaliłem to z tego jestem niesamowicie zadowolony.
Generalnie, jeśli ktoś ma podobne plany, to można teraz na znanym portalu aukcyjnym kupić wiele oryginalnych części wnętrza za nieduże pieniądze - pewnie jakaś wyprzedaż z magazynów.
Na koniec zdjęcia ;)
Załącznik 256560 Załącznik 256561
Załącznik 256563 Załącznik 256565
no i małe piwo po robocie ;)
Załącznik 256567
Obie moje GT wymyte, wyczyszczone wnętrze i wyczyszczone i zakonserwowane skóry.
Dodatkowo w białej zmiana scudetto:
Załącznik 256713 Załącznik 256714
[MENTION=2093]pafka[/MENTION] skąd masz scudetto