Siłą chcą zabić ducha motoryzacji i zmusić do jazdy eko-bublami z silnikami z kosiarki. Brak słów.
Printable View
Siłą chcą zabić ducha motoryzacji i zmusić do jazdy eko-bublami z silnikami z kosiarki. Brak słów.
Banda ch... i tyle. Jedynie do czego mogą mnie zmusić to zamiana alfy na teslę. Skoro chcą eko to niech cisną by prawdziwe eko było tanie. I to nie 10 letnie auta el w zasięgu mojej kieszeni tylko nówki sztuki z salonu dla każdego :D
Witam wszystkich, wystawiłem swoją 147 TI na sprzedaż i szukam jakiejś fajnej 159 1.9 150KM, co sądzicie o tej? Niby wygląda dobrze, sprzęgło było robione.
ID ogłoszenia: 201498811
Witam oglądał ktos moze ta alfe 2.4 q4 ti ? Stoi dość długo, nr ogloszenia na otomoto: 6003686791
Właśnie widziałem, ale wtedy chyba nikt jej nie ogladal na żywo, zastanawia mnie to ze auto z porysowanym błotnikiem w ti q4 za takie pieniadze stoi tak długo
Masz do zapłaty akcyze, czyli 18,6% od kwoty auta. Wtedy Ci wyjdzie już cena normalna za Ti.
Jest projekt ustawy o obniżce ustawy na 4,6, ale czy i kiedy wejdzie w życie to nie wiadomo.
Też jestem na kupnie 159, ale przez tą zasraną akcyze będę musiał zrezygnować z 2,4, bo koszty wychodzą cholernie wysokie za starego rupiecia :)
Witam,
Widział ktoś takie wykończenie z tym brązowym paskiem kiedyś? Czy aby na pewno nic tam nie było majstrowane? Rzekomo jest bezwypadkowy 100% oryginalny lakier itp. Jeszcze jedno, alfa produkowała wersje bez żadnych emblematów z tyłu?Załącznik 201052
Czy ten fotel nie za bardzo wytarty jak na 130000?Załącznik 201053
Z fotelem dramatu nie ma ale ten czerwony pasek z tego co wiem to nie istniał :) raczej ktos dla siebie pomalował bądź okleił:)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Fotel dramat jak na 130tys. Chociaz to w duzej mierze uzaleznione jest czy autko latało na krotkich odcinkach typu częste wsiadanie wysiadanie i tuszy właściciela.Jak wsiadam do swojej alfy to staram się nie zachaczac o boczek fotela.Mam niecałe 200tys ale porównując moj fotel z tym ktory przedstawiasz to jest przepasć oczywiscie na korzysc mojego siedziska a tez latam krótkie odcinki
- - - Updated - - -
Załącznik 201058
Fotel 195tys km