Bez ironii mam nadzieję ;-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Autko sprawdzone i fakt ze bylo malowane z prawej strony nie jest mi obcy ale z tylu nie bylo robione nic wiec chyba sie złuszczyło po tych 10 latach...
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
1750tbi 200KM to jedyna słuszna jednostka jeżeli chodzi o benzyne.Reszta jts to porażka, zabili tym samym V6 Busso a mogli go ulepszać i wepchnąc pod maske 159.Ale wielki brat zza oceanu postanowił inaczej.Dla miłosników gazów przewidziany jest 1.8 z vectry. Silnik dla tych co chcą się pokazać w ładnej alfie nie koniecznie przywiązując wage do osiągów, grunt by było tanio:D
- - - Updated - - -
Spóźniłem sie z wystawieniem ogłoszenia.U mnie miałbyś czerwone M. Lepszy ogień na tłokach:P
No niestety, dokladnie 4 dni sie spozniles:p
Za mało odwiedzasz forum.Chociaz teraz to sie zmieni gdy będziesz doprowadzał bestię do porządku:D
Na forum siedze praktycznie 24h/dobe... Zapomnialem tylko odpisac Ci na priv ze juz kupilem bo bylem w pracy a tam forum czytam spod blatu stołu :d
Nie ma to jak forum w czasie pracy , skąd ja to znam:) Dobrze że przełożony nie ma alfy bo czasem moglibyśmy się spotkac na pogaduszkach o włoskim makaronie:) Z drugiej strony szkoda że nie jest posiadaczem dziewiątki może by dołożył do wypłaty kiedy na rano spotykalibyśmy sie w serwisie i wychodziłbym z spuszczoną głową;) ;);):D
Ja póki co nie uświadczyłem jakiś nieprzyjemności z alfą i mam nadzieje ze na dłużej tak zostanie, nim moje konto bankowe troche odżyje bo póki co jadę do 10.06 na oparach ;D
Alfa mile zaskakuje kiedy się ją prowadzi ale niekiedy potrafi dać po kieszeni.Dobranoc