Dlaczego twierdzisz, że próchno i dlaczego opis jest bajkowy? Aaa na pewno byłeś, ogladałeś i jeździłeś. ...
Printable View
Dlaczego twierdzisz, że próchno i dlaczego opis jest bajkowy? Aaa na pewno byłeś, ogladałeś i jeździłeś. ...
Samochód niczego sobie, jak za te pieniądze. Cudo to może i nie jest, raczej do poprawek, ale trochę wkładu czasu, gotówki i może wyjść coś ciekawego.
A jeszcze nie tak dawno była wystawiona na części:
http://archiwumallegro.pl/alfa_romeo...908012859.html
to kolega swoją imolkę ma chyba baaaardzo zadbaną ;]
wziąłem zieloną. właściciel - klasyczny mirek zapier....cz (od pierwszego zdania na "ty"). tak że wszystkie uzyskane od niego informacje od razu podzieliłem przez 4
nierealny przebieg na liczniku - 97tys, na fotach z ogłoszenia widoczne ewidentnie dwieście++
trochę wieśtuningu do zeskrobania [szyberdach nie jest fabryczny, wydech...].
silnik - igła
do roboty - podłoga, zawias tył/przód (twarde ale stuka), zasilanie pb, mokra skrzynia i ... to wszystko? nic czego nie można się spodziewac po 21 letnim (eper prawdę powie:)) autku.
spalanie poniżej 8lpg/100 w trasie. vmax - nie powiem, bo to nieprzyzwoite. jakies 2 tysie klepnięte w ciągu dwoch tygodni, jak na razie bez przygód.
wczesniej poruszałem się 33 o podobnym przebiegu (i wieku) którą przy wymianie koła trzeba było już podnosić za wahacze, suszyć po deszczu i trzaskać drzwiami [...]
Poszukuje kielicha dolnego spreżyny amortyzatora przedniego do 164 - ma ktoś????
Nie ma ktoś na zbyciu szkiełek kierunkowskazów bocznych (obrysówek - tych z logiem Pininfarina). Jakiś ch.. mi wydłubał.
A przy okazji mam gościa na monitoringu jak szedł na pewniaka do mojego auta. Jakby miał upatrzone. Kto by się spodziewał, że taką pierdołę ktoś zajuma.
Gdzie moge kupic napinacz mechaniczny rozrzadu 3.0 v6 12v,?
OR 60588421
Może ktoś zobaczyć u siebie w V6, czy ma pod odpowietrznikiem termostatu jakąś uszczelkę?
Bo po wymianie termostatu, stara śruba mocno mi już niedomagała i zamówiłem nową ale po wkręceniu,
nawet przy nieodpalonym silniku ( czyli bez ciśnienia) woda z układu wypływa. A nie pamiętam już czy była tam jakaś uszczelka czy nie?
I teraz się zastanawiam czy po prostu mocno "dobić" tę śrubę czy dorabiać uszczelkę ? :)
Załącznik 98658Załącznik 98659
jeste tam uszczelka miedziana. zmierz stednice sruby wewnatrz i kup w motoryzacyjnym