Pozdro dala Alfik156 widzianego dziś dwa razy w Weryni i dla kilku Alf widzianych w Rzeszowie między 18 a 20.
Printable View
Pozdro dala Alfik156 widzianego dziś dwa razy w Weryni i dla kilku Alf widzianych w Rzeszowie między 18 a 20.
Pozdrowienia dla Mateo mijanego dzisiaj w Nowosielcu, mrugnąłem światłami, srebrna E46 na regach RNI XXPS.
a ja dziś o dziwo widziałem z 6 lub 7 alf - niestety wszystkie bez ramek klubowych.
146 1,4 czarna (też taka miałem) ale chyba koledze olej bierze i to dużo bo coś strasznego jak sie kopciło - RDE xxxx
156 (x3) RDE xxxx (x2) RRS xxxx (x1)
147 czerwona RRS xxxx
159 czarna, ale jeszcze na zagranicznych numerach
Mrugałem z błękitnego ciężarowego mercedesa ale niestety nikt nie "odpowiedział"
Wszystkie alfy widziane na trasie Tuszyma - Paszczyna
Pozdrawiam kolege w srebrnej GTV z flagą Włoch na dachu:) widzianego w Tarnowie na Kochanowskiego o godz 00:30. Coś ty tam robił z tą tylną klapą :) Ja jechałem Renaultem solóweczką. Pozdro
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 LU na klubowych ramkach widzianej dzisiaj na Hożej w Warszawie, pomachane - odmachane :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na ramkach widzianej w Zarszynie okolice Koscioła. Ja jechałem ciemną 166 bez ramek niestety. Jesteś może na forum?
Cypis z Dorotką dzisiaj w Krasnymstawie. :)
Pozdro dla lisciu666 i reszty spotkanej dziś w Kolbuszowej.
Pozdrawiam ciemnozieloną 156, na ramkach, która stała w piątek w Zamościu na Starym Mieście przy twierdzy. :)