pozdro. dla kolegi mijanego dzisiaj około połódnia na ulicy mikołowskiej w mysłowicach,troszke sie zagapiłem niewiem czy zauważył,,odmachane''
Printable View
pozdro. dla kolegi mijanego dzisiaj około połódnia na ulicy mikołowskiej w mysłowicach,troszke sie zagapiłem niewiem czy zauważył,,odmachane''
jak zobaczycie czerwona AR 166 na tablichac KCH to ja :) ja staram sie zawsze mahcac i migac duzo osob mi odmachuje lub miga fajne uczucie to jest :)
pozdrawiam
moze tak kiedys zlot AR w Chrzanowie ?? :P
Tak jak Aniucha napisała :D pewnie to JA :) Jedyne BlueCosmo w tym mieście :D
Też późno zareagowałem ale zdążyłem długimi i pomachać, domyślam się że spóźniłeś reakcje bo klubową ramke mam tylko z tyłu (dziś przestawiłęm Ją na przód) bo pękła mi jedna :(
akurat jechałem na myjnie :)
Miło widzieć kolejną Alfę na klubowych ramkach w Mysłowicach :)
Pozdrawiam i do następnego ;)
ps z jakiej dzielnicy kolega?
wesoła
Pozdrawiam kolegę z czarnej 166 na KWI, z którym jechałem spory kawałek na alejach dzisiaj - alfa z rowerkiem na dachu :)
pozdrowionka dla Kuby z czarnej 166 :) widzana na drodze oświęcim kęty :D pomachane - odmachane :D:D i za pozdrowenia przekazane przez Kaczo też dziękuję :)
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 FL widzianego w sobote ok godziny 17 w Kocierzu Moszczanickim, czy jak on tam sie nazywa :P pomachane - odmachane ;)