-
A powiedzcie mi, albo lepiej przyznajcie sie.. Czy ktos z was parkuje moze 147 FL na Dabrowskiego przy numerach 51-57?? Ostatnio bylem u rodzicow i zauwazylem wlasnie ze jakas Alfina tam caly czas parkuje, ale kierownika nie wypatrzylem.. Dodam, ze hakiea pol riku temu parkowala tam przed liftowa a teraz FL.. Poza tym na ulicy Wandy stoi tez Alfa, ale 156 i juz chyba dosc dawno unieruchomiona..
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
-
Witam Łabędy:)! Ramek jeszcze nie mam, ale zaraz zamawiam:).
- - - Updated - - -
Dzięki za info o PIT STOPIE, już ich tu wyszukałem:). Do Bojkowa nie daleko, więc podjadę, tym bardziej żeco jakiś czas oglądam sobie komunikat "motor control system failure":)
Pozdrawiam!
-
my tu zawsze jestesmy jakcos sie dzieje nie tylko z alfa zawsze mozna d onas wpasc na urodzajna i jak tylko bedziemy wstanie pomóc to pomozemy a i wpadac tez mozna pogadac nie zawsze z problemem witamy kazdego alfa holika
-
Chłopaki a ustawiacie geometrie, bo wczoraj miałem przygode po opadach sniegu , ktos wjechal w zaparkowana moja bele, dostała w tylne prawe koło, wiec chcialbym sprawdzic całosciowo geometrie z zbieżnoscia...
-
my nie robimy mamy tu stacje diagnostyczna z naprawde wypasionym sprzetem bosza do geometri za obie osie biora 150zl za samo sprawdzenie na lini czasem nic nie biora
-
panowie widze że coś sie niedobrego dzieje z tym forum , nie wiem czy mi sie dobrze wydaje ale brakuje tu kilku postów ,albo i stron
- - - Updated - - -
chyba moderatorzy urwali nam coś z życiorysu !!!!!
-
Na FB byla informacja, ze z powodu problemow z baza danych niestety wszystko po 16.12.2013 poszlo sie pasc.. Wiadomosci prywatne jak i tematy itd.
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
-
Witam,
Gdzie Polecacie Panowie przeprowadzić wymianę paska rozrządu?
Czy poza ASO radzą sobie z 1,75 TBi?
-
Ozi kiedy się mogę u ciebie pojawić. Tylko żebyś na mnie nie krzyczał.
-
jak tylko Cie strach puści do konca