Kolega tak poważnie z tym autem?
Printable View
Kolega tak poważnie z tym autem?
Wlaściciel musi mieć dobrego dilera
[emoji48]
Mnie się wydaje, że to po prostu jakiś demo-car.
Tak, to najprawdopodobniej demo car, który widziałem już kiedyś w Galerii Twierdza w Zamościu. Tylko wtedy miał chyba inne blachy.
Nie wyobrażam sobie żeby czymś takim jeździć, nawet weekendowo :grumpycat3:
Panowie mam okazje zobaczyc ten samochod w weekend ale nie wiem czy warto sobie nim zawracac glowe cena jest wyjatkowo niska i nie wiem co jest tego powodem. Ktos go widzial? wczesniej mozna bylo go zobaczyc w Koninie. Zastanawiam sie czy warto kupic po takiej cenie i nawet wladowac w nia ok 10 tys
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-ID6ynfbZ.html#aad28d6a9f
Za 13 000zł to możesz kupić 156 w dobrym stanie. Tutaj widać gołym okiem że Bella zajechana a gościu chyba nią orał pole. Pewnie całe auto do malowania - to jest kilka tauzenów, dodatkowo środek zaniedbany, głównie panel kierownicy (pewnie z nerwów drapał czy dojedzie). Podejżewam że mechanicznie też będzie szrot - dwumas, skrzynia pewnie do roboty, nie mówiąc już o innych duperelach. Djak dla mnie szkoda czasu i kasy. Chcesz ładną, pewną i zadbaną Belle 159 w tym roczniku, szykuj ok 25 000zł i śpij spokojnie. Tyle w temacie z mojej strony
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yo8Mx.html
Czyje to auto? Ramki widzę klubowe.
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
4 lata jazdy samochodem, w wykonaniu osoby która na co dzień handluje częściami samochodowymi i osoba ta nie wie o czym pisze ?
A tego już nie wiem czym sprzedający się zajmuje. Topowa wersja Giugiaro też mnie rozbawiła, ale... No cóż. Czasami ludzie piszą różne rzeczy, żeby złowić kupujących.
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka