To sarkazm?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Printable View
No tego jeszcze nie grali :D
udar słoneczny ? LOL :D
Chyba faktycznie udar :)
A mnie akurat wali ile się sprzedaje. Nie jestem księgowym. Jaram się samochodami a nie liczbami. Subiektywnych wrażeń oraz informacji jak coś działa nie znajdziesz nigdzie poza takim forum. Dane sprzedaży na każdej gównostronie motoryzacyjnej. Zapraszam więc tam. Jak chcesz to załóż temat "Wyniki sprzedaży Giulii" to sam z chęcią będę ci tam podawał dane bezpośrednio od dyrekcji.
Temat jest taki, że - przynajmniej patrząc na reakcje administracji forum (a raczej jej brak) - można w nim pisać i o tym, że Giulii nie ma, a jak jest to jej nie widać itd. Słowem, o wszystkim.
Każdego interesuje co innego, a jedyną klamrą spinającą całość i wyznaczającą granicę OT powinna być Giulia.
Natomiast język i emocje których używacie w wypowiedziach i komentarzach do nich źle świadczą o Was, i dają złe świadectwo o Alfisti tym którzy to przeczytają.
Tak jak pisalem z tematu robi sie rynsztok... Brak konstruktywnych wypowiedzi od chyba 15 stron... Moderator spi i mozna pisac co sie chce... To co chlopaki jakie fajne filmy ostatnio ogladaliscie, moze jakies ksiazki ciekawe do polecenia ?
Coś nowego może w sprawie dodatkowych opcji dla Giuli w Polsce? Android Auto/Carplay?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Co chwilę ktoś zarzuca odchodzenie od tematu, który brzmi Alfa Giulia - 2015
Więc jakby chcieć być ścisłym, 31.12.2015 należałoby go zamknąć.
Temat wcale nie jest sprecyzowany , jak już to dotyczył w poście założyciela tego tematu dywagacji czy Giulia powstanie i z jakim opóźnieniem.
Wiec nie bardzo wiem o co te nawoływania do trzymania się tematu. Może faktycznie niech zainteresowani założą jasno określone tematycznie wątki jak tak chcą mieć wszystko na półeczkach, nie wiem - żyjący cyferkami handlowcy/handlarze założą temat o sprzedażach, marżach itd.
Ten wątek tak czy siak jest hyde parkiem. Ale warto pozakładać wyspecjalizowane wątki, np.
- Giulia/Stelvio - jak się sprzedaje.
- Giulia - wrażenia z jazdy, użytkowania lub obcowania
- Giulia - jakość supportu FCA
Itd
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka