Myślę, że spokojnie znalazłbyś chętnych na podmianę czarnych na tę srakę ;)
Printable View
W to nie wątpię :) Gdyby wszystkim podobało się to samo to byłoby tu trochę nudno :)
Aukcja nieaktualna ;-)
Kto kupił? Przyznać się!
Witam serdecznie,
Poszukuję autka z wolnossącym silnikiem benzynowym. Jedną z poważnych opcji jest Alfa Romeo 159. Najchętniej kupiłbym ją z silnikiem 1.8 mpi, tyle że na rynku jest ich bardzo niewiele (ze względu na prostą budowę i niezawodność silnia). Dlatego zwróciłem uwagę na dwie alfy z silnikiem 1.9 jts które są sprzedawane w miarę blisko mojego miejsca zamieszkania (co nie znaczy, że blisko). Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi doradzić co do tych 159? Oglądał je lub miałby możliwość obejrzenia ich?
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-oplacony-stan-bardzo-dobry-benzynka-ID6ymk7z.ht..
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-piekna-czarna-bogate-wyposazenie-polecam-ID6yo3HF.ht..
(ponieważ nie mam dziesięciu postów na koncie troszkę przyciołem linki:))
Z góry bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas
Zadaj sobie pytanie - czy kupiłbys cokolwiek od człowieka używającego słowa "benzynka"?
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Ta benzynka to miała malowany zderzaczek przedni.
Po czym to poznałeś?
Po farbce na beleczce. Klasyczny symptomik, wiele razy wałkowany na forumiku, i w benzynkach i dieselkach. :)
Co myslicie o tej allegro :(6191976744)
Nie stoi przypadkiem za długo już? Nie za bardzo podpicowana?
Moja 159 znalazła nowego własciciela.Do sprzedania mam felgi 19" ti z oponami Pirelli P zero Nero GT http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-19-q...5-IDfK4GD.html Cena do dogadania :)