Pozdrawiam czarną, oramkowaną 159 (KOS...) mijaną w Wieliczce za Lidlem około 7:10 oraz czarną 147 na ramkach (chyba KCH...), która mi mrugnęła w okolicach Przegini na trasie 780 ;-)
Printable View
Pozdrawiam czarną, oramkowaną 159 (KOS...) mijaną w Wieliczce za Lidlem około 7:10 oraz czarną 147 na ramkach (chyba KCH...), która mi mrugnęła w okolicach Przegini na trasie 780 ;-)
Pozdrawiam Kierowcę ciemnej AR 156 SW, chyba FL, rejestracji nie pamiętam ( klubowe ramki ) spotkanej wczoraj koło 21.00 na światłach na ul. Zbigniewa Herberta przed skrzyżowaniem z ul. Franciszka Bujaka w kierunku Swoszowic. :) Pozdrowienia były. :D
Pozdrawiam kolegę z 156 SW, mijanego wczoraj w Wieliczce na światłach pod biedronką kolo południa. Pomachane / odmachane.
Pozdrowionka dla alfaholika ,który był widziany dziś ok.16:30 pod Tesco w Żywcu
Załącznik 197438
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę Gulietty, która stała na parkingu ośrodka rehabilitacyjnego w Łabowej.
Stałem w tym samym miejscu Alfą GT.
pozdrowienia dla 156 chyba bez ramek przednia tablica mała , mijana w sobote około 21,00 na moście w bobrek jadąca w kierunku libiąża :)
Pozdrowienia dla własciciala czarnej 159 widzianej w brzesku w niedziele ok 14 i własciciela GTV widzianej na półankach ok 14.15. Pozdrawia czarna GT
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka
Schodziłem sobie na parking przy kolejce na Chełm po południu w niedziele w Myślenicach, patrze przy moim crosswagonie stoi ladna czerwona 9 z ramkami,
zacząłem się pakować patrze a tu 20 aut oramkowanych, także wszystkich pozdrawiam i dzieki za wizytówke :)
Tego też musze oramkować :)
Chwilę później przy galerii myślenickiej na parkingu 147 KMY ?FH? jeszcze raz pozdrawiam
Michal
Ciemny Crosswagon