Wyciągasz po prostu do góry tą listwę,a spuchła bo zardzewiał w środku metal,można jeszcze trochę oczyścić rdzę żeby mniej odstawało,ale chyba lepiej kupić drugą w lepszym stanie.
Printable View
Wyciągasz po prostu do góry tą listwę,a spuchła bo zardzewiał w środku metal,można jeszcze trochę oczyścić rdzę żeby mniej odstawało,ale chyba lepiej kupić drugą w lepszym stanie.
A mi ułamał sie uchwyt przy wymianie żarówki pozycyjnych:(żarówka zostala wraz z reszta uchwytu w obudowie lampy..alfa159 jakies pomysły jak wyciągnąć?
Zajebiscie!!:(może jeszcze bede próbować sklejic super glue i pomału wyciągać ale wiem ze ciężko będzie:)
Ostatni zrobiłem to samo, niestety bez wyjęcia całej lampy się nie obejdzie. Nie zaczynaj nic kleić bo tylko możesz coś popsuć klejem :(
Wystarczyło odkręcić połowę zderzaka więc spoko, lampa wyjdzie. I powiem szczerze, że nawet z lampą na kolanach nie było takie hop siup :) Ale godzinka i po krzyku :) No i ta radość po zniknięciu błędu na kompie ... heh :)
U mnie na szczęście żarówka oki:)ale oczywiscie chciałem założyć ledy:)ale i tak musze kombinowac tylko właśnie ten zderzak mu nie pasuje aby odkręcić:)bo od blotnika a i tez napewno oslona silnika tez trzeba kilka śrubek ..chyba ze kolego jakis inny patent masz jakie śrubki trzeba odkręcić?
Ja zostawiłem włączone światełko wewnątrz samochodu i rano jak zobaczyłem, że w jednym miejscu jest śnieg stopiony to już wiedziałem co się będzie działo :P. Aku rozładowany totalnie. Teraz się ładuje
Trzeba na ledy zmienić :D
Ale ledy się chyba tak fajnie nie ściemniają. No chyba, że się mylę :P
A sciemniaja:)ledy z canbusem:)minimum dioda 5050 jakies 6 w żarówkę ta centralna...wiecej mozna przeczytać na forum:)