Rameczki na aucie mam parę miesięcy :D . Wcześniej posiadałem z włoską flagą i stwierdzam ze klubowe zdecydowanie lepiej wyglądają , co do trwałości za krótko .
Printable View
Rameczki na aucie mam parę miesięcy :D . Wcześniej posiadałem z włoską flagą i stwierdzam ze klubowe zdecydowanie lepiej wyglądają , co do trwałości za krótko .
Są trwałe, na poprzedniej Paskudzie przejeździły rok bez śladów zużycia. Co do wyglądu wolałbym całe czarne bo w moim rejonie (Trójmiasto) ramki "jestem z Gdańska" są niemal identyczne. Zdarzało mi się migać ludziom w AR, zwłaszcza 155 czy 146 którzy potem panicznie rozglądali się co się dzieje ;)
Alfisti Północ mają fajne:
Załącznik 200046
U mnie służą już 2,5 roku i są jak nowe.
Moje rozwaliły sie dopiero razem z samochodem więc nie wiem skąd słowa, że mało trwałe
U mnie na 146 już 8 lat, mam jeszcze te z zieloną koniczynką. W przedniej tylko pekl jeden zatrzask i troche wyplowiala od mycia a tyl sie trzyma elegancko.
Mam pół roku, dosyć często myje auto, ale po nich nie widać jakichkolwiek śladów zużycia. Good job :)
Dzisiaj ramki przyszły. Bałem się czy zdąża przed przerejestrowaniem a tutaj przyszły jeszcze przed odbiorem samochodu :P
PS. Oczywiście ramki przyszły całe nie uszkodzone :)
Siema, czemu nie ma do wyboru chromowanej ramki tylko są czarne ? Myślę że warto pomyśleć o umożliwieniu wyboru między dwoma kolorami
Wysłane z mojego x600 przy użyciu Tapatalka