Koledzy nie jestem pewien na 100% ale jezeli podpasuje mi termin to ja takze sie pisze:)
Printable View
Koledzy nie jestem pewien na 100% ale jezeli podpasuje mi termin to ja takze sie pisze:)
Ja też się piszę, byleby nie było to rano w sobotę czy niedzielę, bo trzeba się wyspać ;)
- - - Updated - - -
i pozdrawiam klubowicza, który w czwartek albo piątek po południu był pod biuriowcem Wektry :D w Alfie 156
kambizes55 również pozdrawiam :) Zobaczyłem ramkę jak juz odjeżdżałeś z tylu ;p
Mowiłem i prosiłem spotkajmy się zorganizujmy coś.......to tak się odkładało, odkładało aż moja szanowna małżonka ozdobiła mi pięknie zderzak, a panu który stał obok na parkingu ozdobiła drzwi. KU..A!!!!!!!!! To człowiek głaszcze całą zimę samochód bo się do klubu Alfy zapisał i wiosną będzie chciał niunię jak najlepiej zaprezentować a tu Ci małżonka pojedzie gdzieś i cały misterny plan spalił na panewce. Sory że tak się żalę, ale musiałem się komuś wygadać :D
Nie masz sie czym martwic :) Nie bedziemy przeciez stali , wytykali palcami i sie smiali (no moze tylko troche) :D hehe
No coz, peszek maly, nie ma czym sie zalamywac :P
hehe "tylko trochę" :P spoko znajomy jest dobrym lakiernikiem i zrobił dziś mały zabieg i już "prawie" nic nie widać. Zostało zwykłe zadrapanie parkingowe :D
Ja na ostatniom zlocie byłem z ogromna dziura po króliku:P więc się nie martw:)
Panowie, weekend, świetna pogoda... a tu cisza :P
Kurna ja ten weekend nie dam rady. Ale podobno następny ma być ładny to może następny???