sporting poczytałem forum i widzę, chyba że się mylę, że zamówiłeś 4c. jakie musiałeś spełnic wymagania??
Printable View
sporting poczytałem forum i widzę, chyba że się mylę, że zamówiłeś 4c. jakie musiałeś spełnic wymagania??
niekaralność, obywatelstwo polskie, dobre oceny na maturze
Ok może źle sformolowalem pytanie .jakie kryteria biorą Włosi pod uwagę
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
a czy kryterium nie jest kasa i kolejność zgłoszeń?
wstępnie na polski rynek przeznaczono 4 sztuki z pierwszej partii produkcyjnej... pewnie na bazie jakichś analiz... Ale jest juz decyzja, ze aut będzie więcej.
Nie na żadnych kryterii porostu idziesz zamawiasz, płacisz i czekasz na swoją kolej,
Verzonden vanaf mijn iPhone 5s met behulp van Tapatalk
No niezupełnie najpierw jest zgłoszenie chęci zakupu a potem to Włosi decydują co dalej salon w ktorym chcesz zamówić auto nie decyduje. Tyle wiem bo sam myślę zeby kupić.
Jeśli teraz chcesz zamówić to idziesz do najbliższego dealera i zamawiasz :)
To o czym mówisz dotyczyło wersji Launch Edition i było pół roku temu.
A co ja zrobiłem ? Byłem na premierze w Genewie aby zobaczyć samochód na żywo, a jak oficjalnie "otwarto" listę na Launch Edition to godzinę później byłem u dealera :D
Dobrze ze co tydzien jestem w Rzeszowie. Na pewno gdzies w koncu tw9je 4C wypatrze ;) jak to Lamborghini ktore jezdzi po Rzeszowie.
Dziękuję Sporting za odp. Bylem w salonie i dostałem info ze nadal zabawa w weryfikację trwa. A co do Genewy to szkoda ze nawet dotknąć się nie dało pozdrawiam i powodzenia
weryfikacja to ściema dla maluczkich
zebys sie poczuł szczególnie wartościowy, bo sie zweryfikowali na tak...
chodzi po prostu o plany produkcyjne, kolejnosc zapisów itd. Jesli z rynków pójdzie wiele zamówień, aut będzie więcej. Tutaj firma musi szukać pieniedzy, a nie bawić się w wizerunkowe pirdu pirdu jak z 8C, autem widmem.