Pozdrowienia dal kolegi ze 156 na ramkach RMI XXXXX widzianej w Zamościu na rondzie na starówce
Printable View
Pozdrowienia dal kolegi ze 156 na ramkach RMI XXXXX widzianej w Zamościu na rondzie na starówce
chciałbym pozdrowić z tego miejsca użytkownika AR 147 srebrnej bodajże, który jechał za mną w Dębicy od osiedla Kępy, aż do Straszęcina i później pojechał dalej :) szerokości :)
Pozdro dla kolego w białej 156 SW z czarnym dachem widzianego dziś na ul kopisto w Rzeszowie ;)
Ja jechałem czarnym Peżocikiem 306, wyprzedzałem Cię, więc możesz mnie nie skojarzyć :)
pozdrowienia dla bordowej 159 sedan (zakupionej u Dymka) za ktora jechalem ok.godz.15:40 od Lotosa za przejazd kolejowy i w koncu ja wyprzedzilem bo straszny POM robila
Tak. Pamiętam. Pozdrowienia dla Ciebie kolego!
Pozdrowienia dla zielonej 146 widzianej dzisiaj na turystycznej przy wylocie z lublina w stronę łęcznej około godziny 8.45:D
I oczywiście pozdrowienia dla kolegi mijanego na stacji shell w łęcznej jakoś się zapomniałem zatrzymać i pogadac:P Odezwij sie jak to czytasz:P
w niedziele około godziny 19 z hakiem, w Dębicy stacja Statoil , Mc'donald, widziałem Alfa Romeo gt* na RJS. pozdrawiam, na prawdę piękna furka :)