a co, wozisz w schowku swojego kota?
Printable View
a co, wozisz w schowku swojego kota?
Nie, ale lubię sobie w długiej podróży opitolić zimniutkiego Red Bulla, gdy na zewnątrz jest +30C, a mój plebejski peżo mi to zapewnia. Przyzwyczaiłem się po prostu :).
Ja przecież cyknęłem bagażnik. Link do postu
Oj faktycznie :). Kajam się...
Postęp w porównaniu do 147 jest (inaczej chyba być nie mogło), ale szału ni ma. W końcu nie o to nam przecież chodzi.
Dzięki za info.
EDIT: te boczki faktycznie smutne :(
Auto Bild Design Award: http://www.alfavisione.net/news/2010...ompakte-n.html
Nie rozumiem tylko translatora: wybierali Niemcy, czy cała Europa?
W Niemczech premiera rynkowa jest 19 czerwca, a ceny zaczynają się od 19 900 euro. Może ze względu na kurs euro opóźniają premierę w Polsce? :P
Opóźniają, żeby nam gula chodziła mocniej.
To wydaje się wątpliwe, bo nasz rynek jest bardzo mały i pewnie mało znaczący dla Turynu. Prędzej bym obstawiał to, że rzeczywiście na Europę idzie tyle samochodów, że nas ustawili na końcu kolejki. W UK też jest waluta inna niż euro i tam Giulietta do salonów trafi pod koniec lipca.
Ale trzeba przyznać, że marketingowcy odwalili kawał dobrej roboty. To całe straszenie, że Lancie znikną, Alfa będzie produkowała tylko MiTo i kupi ją VW. Coś mi się wydaje, że to było granie na uczuciach fanów i Włochów właśnie po to, żeby zamiast Audi kupowali Alfy, wspierali rodzimy przemysł i nie oddali swojej historii Niemcom. Bo co za prezes mówi takie rzeczy, żeby 2 miesiące później powiedzieć, że zamiast Lancii kasuje Chryslera, a Alfa wypuszcza 7 produktów w ciągu 5 lat? :)
racja, Tutex. Lancia nagle zrobiła się strasznie aktywna, reklamy w TV, jakies rajdy dla kobiet, sponsoring imprez, sportowych też. Efekt chyba jest, bo zaczynam je dostrzegać na ulicach Wrocławia.
Tuti, tylko nakręcasz Pingwina :D.
To jest ten klimatyzowany schowek, czy nie? :)