mialem na mysli jakis po taniosci, po prostu mniejsze tlumienie, tak zeby dzwiek byl z lekkim pazurem tyle. mysle ze daloby sie to wprowadzic za 1000zl w cenniku, bo tak na prawde to koszt produkcji bylby taki sam jak standardowego.
Printable View
Chyba nie załapałeś mojej ironii :) Ja nie twierdziłem, że tego nie da się wykonać w fabryce "po taniości", ale przy obecnej polityce cenowej, taki "sportowy tłumik" nie może być wprowadzony do cennika za 1000 zł, skoro dopłata za kolor lakieru na zaciskach hamulcowych kosztuje 1600 zł :P No way!
zlapalem, ale przesadziłes z cena. moze zla nazwa. nie sportowy rozdzielic na komfortowy i glosniejszy uklad wydechowy. w konfiguratorze stelvio byla(moze dalej jest?) taka opcja i kosztowala 0zl(ale mogl byc to tez jakis blad, wiadomo jak to jestvw ar i ich cennikach/k9nfifuratorach itp). gosc w fca nie mial o tej opcji pojecia jak go pytalem.
Ragazzon robi to lepiej, chociaż szału też nie ma:
https://youtu.be/SScEcf78qAo
o dokładnie o to mi chodzi. Idealnie. Nie pierdzenie tylko basik.
Co do fabrycznego to uważam, że po prostu powinien być dostępny. Nawet jakby miał kosztować 5000zł. Ja bym z pewnością skorzystał. Niestety konfigurator Giulii to jakiś żart.
Wydaje mi się, że włosi po prostu nie zdążyli. Mieli tyle do nadrobienia po ostatnim śnie zimowym, że teraz się nie wyrabiają. Postawili na Stelvio zamiast na SW bo nie dadzą rady dwóch na raz "zrobić". W dodatku mam wrażenie Stelvio Q jest cały czas w testach. Mam nadzieję, że za rok lub dwa wyjdą na prostą.