To on się łączy przez bluetooth? Carplay lata po wifi. Ten moduł startuje od razu po otwarciu drzwi. No nic czekam na swój update. A z kamera pisz do eng, może kwestia ustawień.
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Printable View
[MENTION=6679]Teddy84[/MENTION] dzięki za pomoc, pochwalę się race chodzi bardzo Dobrze
Całkiem inne auto teraz można polatać bokiem
Zero problemu :) zapraszam do kontaktu www.facebook.com/shopEFI lub www.shopEFI.com (zaszyty messenger na głownej stronie) - na forum jednak rzadziej zaglądam łatwiej tam mnie złapać
przełączniki sie skonczyły ..... zamówiłem kolejne czekam na dostawę jadą też przyciski start stop czerwone
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to pomimo że nie biorę nowyk klientów na retrofity, mam coś jeszcze z nowych i używanych części na półce, moge przyjąć do siebie na następujące tematy (przy okazji można dodać inne z poza listy, do uzgodnienia, też mam trochę przycisków itp):
EDIT, części ubywa:
-2 szt licznik Stelio 2.2 EU używany z 7" wyświetlaczem jeden ma 8kkm drugi 45kkm , prod przełom 2017/18 pierwszy super stan, drugi raczej podmiana obudowy z podmienianym (rysy na szybce wyświetlacza). Z montażem odpowiednio 1000 lub 800 brutto + ew obejście SGW 150 brutto
-dekory alu Stelvio używane, główny tunelu stan na 5-, wysuwana pokrywa nad uchwyty na kubki stan 5, dekor deski rozdzielczej stan 4+, z montażem 1000 brutto.
-kierownica skórzana z grzaniem Quadrifoglio (ta bez alkantary/karbonu), czerwona nić, czerwony START, używana stan 4+. Cena z montażem 1000brutto. Obecnie zestaw przycisków dla Giulii bez ACC, ale moge założyć nowe odpowiednie Stelvio czy ACC - do uzgodnienia za dopłatą.
W razie czego jakaś drobnica ACC/Race/czerwony start/updaty radia/map/konwersja USA->EU, odblokowanie jakiś menu przy okazji mogę dodać. Tylko konkretnie zainteresowanych proszę o kontakt na garage@stuff4car.com.
Bez powyższych nie biorę - po prostu chcę trochę zwolnić miejsce w magazynie. Inne tematy, bardzo sporadycznie, kiedyś, na razie mam za dużo aut obiecanych jeszcze jak się ogłaszałem że robię.
Kojarzycie może gdzie w WWA założą mi Race -Mode? Przełącznik juz nabyłem (mam wersje "niestabilną")
Próbowałem przebrnać ten wątek ale nie dałem rady przez cały :)
Tutaj masz kontakt z grupy na FB:
https://www.facebook.com/groups/3010...0965572153339/
Znajdę gdzieś jakąś prezentację video tego radio od chińczyków? Interfejs jest taki sam jak w oryginalnej alfie? Działa dotyk?
Skąd polecacie modyfikacje radia pod bezprzewodowe Android Auto? Testował może ktoś bezprzewodowe adaptery usb?
Kupiłem dziś przełącznik dna race ale niesetety nie taki
Kupiłem mechaniczny 156129321 a potrzebuje ten niestabilny
Ktoś może podrzucić mi numer części ?
a po co chesz zmieniac, mozesz swoj zostawic