Z tego samego silnika np.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Printable View
No tak, ale czy przypadkiem nie powinno się stroić map indywidualnie? ;) chodzi mi ryzyko tego co kolega chce zrobic.
Remap powinien być robiony pod dany silnik, po uprzednim sprawdzeniu parametrów. Silnik silnikowy nie równy. Wystarczy że w tym gotowcu będzie turbina mocniej dmuchać, a w aucie docelowym turbina będzie kuleć, wtryski lać i co.... No winny program bo jak by inaczej.
Na swoim przykładzie wiem że ktoś kto ma wiedzę nie zrobi remapu na silniku który nie domaga w serii ( u mnie laly wtryski) , zostałem odesłany z kwitkiem. Wróciłem po regeneracji i mam ładne kreski;)
Witam, przeszukałem cały wątek ale nie znalazłem. Szukam przerobionej mapy do sterownika ze zdjęcia lub może jest tu ktoś kto podniósł by moc w mojej mapie? Samochód to co prawda fiat ale silniki te same. Fiat doblo 1.9 jtd 2004 105km Załącznik 224866
Odezwij się do '@sdero' lub jego stronka www.conmir.pl konkurencyjne ceny.
Witam, poszukuję oryginalnej mapy do mojej alfy 166 2.5 V6 ze sterownikiem ME 3.1 (sterownik 0261 206 661) Posiada ktoś może?
Ewentualnie może jakiś modyfikowany ale sprawdzony.
Witam :)
Jest wstanie ktoś rzucić okiem na tą mapę czy egr jest prawidłowo wyłączony tak aby go zaślepic :) ?
Pozdrawiam
Jak dowiedziec sie jaka mapa wgrana jest w aucie(AR156 1,9 105KM) ? Jezeli chcialbym wgrac oryginalną(w przyszlosci),skąd takową wziąć i jakim programen i kablem najlepiej? Moze we Wroclawiu jest ktos kto troszke ogarnia takie tematy?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Sprawdzisz i wgrasz kablem MPPS i programem dedykowanym do niego.